SEO-pakketten

Wil je ervoor zorgen dat jouw website beter presteert in zoekmachines dan die van je concurrenten? Altijd Bekend draait graag de rollen om. Wij zijn jouw partner in het verbeteren van jouw online zichtbaarheid op platforms zoals Google en Bing, waardoor jouw website de aandacht krijgt die het verdient.

Met onze op maat gemaakte SEO-pakketten bieden we een allesomvattende aanpak. We combineren strategische zoekwoordenoptimalisatie, doelgerichte content creatie en geavanceerde technische SEO-werkzaamheden om de ranking van jouw website te verbeteren. Het resultaat? Wanneer potentiële klanten zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt, zal jouw site opvallen in de zoekresultaten.

Bij Altijd Bekend geloven we in tastbare resultaten en een blijvende impact. Ons team van ervaren SEO-specialisten staat klaar om jouw website niet alleen meer verkeer te bezorgen, maar ook om dit verkeer te converteren naar loyale klanten. Kies voor onze op maat gemaakte SEO-pakketten en verover jouw plek bovenaan de zoekmachines.

 ALTIJD volledig ontzorgd worden
ALTIJD inzicht in de resultaten
ALTIJD persoonlijk contact
 ALTIJD bekend

Meer informatie aanvragen

Vergroot je online zichtbaarheid met een SEO-pakket

Wil je als MKB'er je online zichtbaarheid vergroten met een op maat gemaakt SEO-pakket? Altijd Bekend staat voor je klaar om je te helpen, ongeacht de huidige staat van je website. Wij begrijpen de uitdagingen van het MKB en bieden effectieve SEO-strategieën die naadloos aansluiten bij de wensen en doelstellingen van je bedrijf.

Laat de complexe wereld van SEO over aan onze experts! Wij nemen deze tijdrovende taak graag van je over, zodat jij je kunt concentreren op wat je het liefst doet - je bedrijf runnen. Met onze expertise wordt je website niet alleen beter vindbaar, maar we zorgen ook voor een duurzame groei in organisch verkeer. Samen met jou ontwikkelen we een groeiplan dat uniek is voor jouw bedrijf.

Meer informatie over onze SEO-pakketten

Sabine Huls

Altijd Bekend zorgde voor continuïteit in de marketingcommunicatie voor het museum.

Sabine Huls Museum De Voorde

Specialisten in SEO

Bij Altijd Bekend houden onze marketingexperts zich voortdurend bezig met de nieuwste trends in digitale marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Onze aanpak draait om voortdurende verbetering. Elke dag streven we ernaar om jouw online vindbaarheid een stapje verder te brengen. Dankzij deze voortdurende inspanningen behalen we uitzonderlijke resultaten voor onze klanten. Met een team van SEO-experts aan jouw zijde, kun je rekenen op een strategie die niet alleen up-to-date is, maar ook perfect aansluit op de doelstellingen van jouw bedrijf.

Laat ons je helpen om de beste resultaten te behalen en jouw bedrijf te laten opvallen in de drukke online wereld. Kies voor Altijd Bekend, waar we elke dag werken aan een betere zichtbaarheid en duurzame groei voor jouw bedrijf.

Ik wil starten met SEO

Organisch groeien met SEO

Streef je naar een hogere positie in Google zonder te hoeven betalen per klik? SEO biedt een organische benadering die ervoor zorgt dat je website na verloop van tijd goed scoort op belangrijke zoektermen. Het mooie van SEO is dat de clicks die je krijgt volledig gratis zijn.

Bij Altijd Bekend verkopen we geen loze beloften of luchtkastelen. Wat we wel doen is tastbare resultaten boeken en deze op een transparante manier aan je presenteren. We leggen je helder uit hoe we te werk gaan en wat we concreet kunnen doen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

Ben je klaar om op organische wijze gevonden te worden in Google en op lange termijn te groeien?

Nu vindbaar worden in Google

Waarom zou je kiezen voor een SEO-pakket van Altijd Bekend?

Waarom zou je kiezen voor een SEO-pakket van Altijd Bekend? Omdat wij een diepgaande aanpak hanteren om jouw online vindbaarheid te verbeteren. We hebben bewezen successen geboekt voor onze klanten, en we delen deze graag met jou.

Een effectieve SEO-strategie begint bij een stevig fundament. Daarom starten we met een grondige nulmeting en uitgebreid zoektermenonderzoek. Zo leggen we de basis voor een uitstekende online vindbaarheid. Vervolgens gaan we aan de slag met het optimaliseren van jouw website. We herschrijven teksten om ze SEO-vriendelijk te maken, meten de prestaties van de site, houden de posities van je belangrijkste zoektermen in Google nauwlettend in de gaten en bieden regelmatige rapportage over de voortgang. Zo blijf je altijd volledig op de hoogte van hoe jouw website presteert.

Ben je klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan en altijd bekend te worden bij jouw doelgroep? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan jouw online vindbaarheid!

 

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Vraag de gratis SEO check aan

Wil je weten hoe goed jouw website scoort in zoekmachines? Vraag nu een gratis SEO-check aan bij Altijd Bekend! Onze experts analyseren je website grondig op de meest voorkomende SEO-fouten. Ontdek hoe je jouw online zichtbaarheid kunt verbeteren en meer bezoekers naar je website kunt trekken. Vraag vandaag nog jouw gratis SEO-check aan!

Wat krijg je?

Een gratis rapportage
Scan aan de hand van 96 kwaliteitscriteria
Persoonlijke toelichting

Nu SEO check aanvragen

 

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Wat is een SEO-pakket?

Een SEO-pakket van Altijd Bekend omvat strategische diensten zoals zoekwoordenonderzoek, technische audits, contentoptimalisatie en linkbuilding. We streven ernaar om jouw website beter vindbaar te maken en te laten opvallen in zoekresultaten. Met een focus op transparantie en meetbare resultaten begeleiden onze experts je van begin tot eind. Klaar om samen te werken aan jouw online zichtbaarheid? Neem vandaag nog contact met ons op!

Zijn de SEO-pakketten van Altijd Bekend maatwerk?

Bij Altijd Bekend zijn onze SEO-pakketten volledig maatwerk. We passen onze strategieën aan op basis van behoeften en doelen van jouw bedrijf. Of je nu lokaal of nationaal op zoek bent naar vindbaarheid, en ongeacht de mate van concurrentie, wij leveren oplossingen die passen bij jouw situatie. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe we samen kunnen werken aan het verbeteren van jouw online zichtbaarheid.

Kunnen jullie mij nummer 1 posities garanderen?

Bij Altijd Bekend streven we altijd naar de beste resultaten voor onze klanten, maar het is belangrijk om te benadrukken dat het garanderen van nummer 1 posities in zoekmachines zoals Google niet mogelijk is. SEO is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de concurrentie, zoekalgoritmen van zoekmachines en voortdurende veranderingen. We kunnen echter wel beloven dat we ons uiterste best zullen doen om de zichtbaarheid van jouw website te verbeteren en hogere posities in zoekresultaten te behalen. 

Wat kost een SEO-pakket?

Bij Altijd Bekend beginnen onze SEO-pakketten vanaf €500 per maand. Deze prijs is afhankelijk van factoren zoals de omvang van je website en of je voornamelijk lokaal of nationaal opereert. Onze pakketten omvatten een reeks diensten, zoals zoekwoordenonderzoek, technische optimalisatie en content creatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze pakketten en hoe we je kunnen helpen je online zichtbaarheid te verbeteren.

Leveren jullie meer diensten dan enkel SEO?

Zeker! Diensten die wij uitvoeren naast SEO zijn Google Ads, e-mailmarketing, conversieoptimalisatie en nog veel meer. Wij geloven echter meer in langdurige samenwerkingen, waar we beginnen met een goede strategie. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk daarvoor de pagina over marketingstrategie.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Voor wie wij werken

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.