Marketingbureau in Delft

Ondernemer in Delft en geen tijd voor jouw marketing? Altijd Bekend is marketing bureau in Delft en neemt jou het werk uit handen óf we leren het jou!

Onze vakspecialisten zijn bedreven in het marketingvak en kunnen jouw bedrijf op verschillende manieren op de kaart zetten. Wil jij meer klanten of meer medewerkers? We vertellen jou graag op welke manier we dat kunnen bereiken!

Nu contact opnemen

Marketingbureau voor de ondernemers in Delft

Als marketingbureau in Delft zien wij waar de ondernemers in de regio tegenaan lopen. We willen er graag zijn waar jij een marketingvraagstuk hebt. Zo kun je bij ons een stuk marketing uitbesteden, maar wij zijn ook niet te beroerd het jouzelf te leren zodat jij expert wordt over je eigen marketing. Twijfel je over of je wel moet adverteren omdat je niet weet of je de juiste doelgroep aanspreekt? Of zit je met twijfels over een stuk tekst en begrijp je niet waarom die webpagina niet scoort? Wil je jouw social media kanalen graag zelf onderhouden, maar heb je geen social media strategie? Onze mensen vertellen jou er graag meer over. 

Jouw marketing partner voor online en offline marketing

De afgelopen jaren heeft online marketing booming geworden. Vele ondernemers zetten advertenties in om hun producten of diensten aan de man te brengen. Daarnaast is zoekmachineoptimalisatie een belangrijke factor om te zorgen dat potentiële klanten jouw website weten te vinden. En terecht, want met online marketing kun je gericht mensen bereiken die op zoek zijn naar wat jij verkoopt. En met goed ingerichte advertenties betaal je alleen voor de mensen die ook daadwerkelijk klikken op jouw advertenties. Super specifiek dus.

Nu contact opnemen

 

Edwin Eijsackers

Altijd Bekend begeleidt ons bij onze strategie op de social media kanalen. We maken plannen en bespreken onze doelstellingen. Het is een prettige samenwerking, waar we heel blij mee zijn. Wij zijn goed zichtbaar en steeds meer mensen weten ons te vinden.

Edwin Eijsackers Teamwerk

Offline marketing?

Toch mag je als marketeer traditionele kanalen absoluut niet vergeten. Juist niet! Hierbij is het belangrijk om na te denken over jouw doelgroep en marketing strategie. Bevindt mijn doelgroep zich wel online? En kun jij niet juist extra opvallen op een traditioneel kanaal omdat jouw concurrentie zich vol inzet op het online kanaal? Is een combinatie van een online actie met een offline middel een slimme zet? De antwoorden op deze vragen zijn natuurlijk per sector en niche enorm verschillend. Een keer een dagdeel over sparren wat voor jouw bedrijf zou werken? Neem contact op met ons marketing bureau.

Gebruiksvriendelijke website die gevonden wordt in Google

Websites maken voor ondernemers in de regio doen we al meer dan 15 jaar. Vanuit ons moederbedrijf Fluxility maken we professionele, gebruiksvriendelijke websites. En die worden ook nog eens direct gezien door Google. De online marketing experts van Altijd Bekend kijken gelijk mee en zorgen dat alle statistieken gemeten worden zodat jij ook kunt zien hoe jouw website scoort. Wil jij ook een sterke website die gevonden wordt? Lees meer over de websites die wij bouwen. 

Voor elk marketing vraagstuk hebben wij raad!

Marketing uitbesteden is natuurlijk fijn, maar soms zit je ook gewoon met een bepaalde vraag waarover je met iemand met de juiste kennis van gedacht wilt wisselen. Bij Altijd Bekend zijn we niet te beroerd om eens met je mee te denken. Want iedere ondernemer staat wel eens voor uitdagingen, ook op vlakken waar je misschien minder verstand van hebt. Hoe fijn is het dan als je een klankbord hebt van marketing experts die met je mee denken? We kunnen je adviseren waar nodig of zijn jouw spar partner bij interessante vraagstukken. Neem gerust contact op, we vertellen je er graag meer over! 

Maak een afspraak

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.