SEO check aanvragen

Benieuwd naar jouw vindbaarheid in Google? Vraag nu dan een gratis SEO check aan! Je krijgt hiermee inzicht in jouw online groeipotentie.

In deze check beoordelen we je website op maar liefst 96 punten. Daarnaast kijken we welke zoektermen interessant zijn voor jouw bedrijf.

Vraag de SEO check aan

Wat is SEO?

SEO is een afkorting van Search Engine Optimalisation. De Nederlandse term hiervoor is zoekmachineoptimalisatie.

Het doel van Google is de beste informatie aan haar bezoekers te tonen. SEO is eigenlijk niks meer dan dat. Je maakt de beste informatie (teksten, foto's, video's) en wordt vervolgens beloond met een hoge positie.

Het algoritme van Google bestaat uit meer dan 200 factoren. Zo moet je website technisch goed in elkaar zitten, moeten andere websites doorlinken naar jouw website, krijgt een oudere domeinnaam de voorkeur boven een domeinnaam dat net is aangemaakt enzovoorts.

Waarom is SEO belangrijk?

Je kan zoekmachineoptimalisatie inzetten voor meerdere redenen. Nummer 1 is natuurlijk meer klanten krijgen. Maar je kan het ook inzetten om meer medewerkers te werven.

Bovenaan staan in Google helpt ook voor een stukje naamsbekendheid. Als mensen continu jouw blogs of informatiepagina's lezen (of jouw website in de zoekresultaten zien staan), stijgt je bedrijf in reputatie. Je toont hiermee direct expertise in jouw vakgebied.

Ook is SEO onmisbaar voor duurzame bedrijfsgroei. Door hoog te staan op de juiste zoektermen krijg je een consistente stroom van bezoekers en daarmee klanten.

Vraag de gratis SEO check aan

Ben je benieuwd naar de vindbaarheid van jouw website? Vraag dan nu de gratis SEO check aan! In deze check spitten we je website door op de meest voorkomende SEO fouten.

Wat krijg je?

Een gratis rapportage
Scan aan de hand van 96 kwaliteitscriteria
Persoonlijke toelichting

Nu SEO check aanvragen

 

Deze klanten maken wij altijd bekend

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.