Een winnende marketingstrategie

Door vooraf goed na te denken over je aanpak verbeter je de kwaliteit van je marketing. Welke content plaats je? Waar plaats je die? Aan welke doelgroep laat je die content zien? Deze vragen en meer worden behandeld in een strategiesessie.

Altijd Bekend helpt MKB'ers aan een op maat gemaakte marketingstrategie. Begin jij ook met een vliegende start?

Plan nu een strategiesessie in

Doelgerichte strategiesessies

In twee strategiesessies vragen we je het hemd van het lijf. We gaan achterhalen wat je doelstellingen zijn, wie je doelgroep is, wat hen motiveert, via welke marketingkanalen ze te benaderen zijn, hoe we gaan meten of de inzet van marketing succesvol is, en nog veel meer!

Ga jij binnenkort van start met een strategie op maat? Plan nu je afspraak in!

Strategiesessie inplannen

Kant-en-klare marketingstrategie

Alle antwoorden worden gebundeld in één document, je kant-en-klare marketingstrategie. Je kan het plan zelf uitvoeren, maar uiteraard staan we ook voor je klaar om dit voor jou uit handen te nemen. Wij zijn namelijk je marketingcollega op afstand.

Zelf doen of uitbesteden, de keuze is aan jou. Maar, je strategie is na de strategiesessies altijd helder! Maak nu een afspraak.

Strategiesessie inplannen

 

Waarom Altijd Bekend inschakelen?

Je schakelt Altijd Bekend in als je volledig ontzorgt wilt worden op het gebied van marketing. Jij hebt het idee, wij doen de rest. Van strategie tot uitvoering. Alle marketingtaken gooi je lekker over de schutting, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Zie ons als je marketingafdeling op afstand.

 ALTIJD een expert die met je meedenkt
ALTIJD volledig ontzorgd worden
ALTIJD een heldere strategie

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Administratiekantoor

Slootweg Consultancy

★★★★★

“Vooral de persoonlijke touch vinden we prettig. We hebben echt het idee dat ze in goede oplossingen denken en het niet alleen om het geld doen.”