Offline marketing uitbesteden?

Met offline marketing gaan we terug naar de essentie van marketing: de juiste informatie verstrekken aan de juiste mensen.

Offline en online marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Op een flyer zet je bijvoorbeeld een QR-code met een link naar je website toe. Of je zet het icoontje van je social media kanalen op een poster, zodat je doelgroep ook weet dat ze je online kunnen volgen. Hoe dan ook: wij maken van je marketing een groot succes!

Besteed mijn marketing uit

Direct mailing

Verras je doelgroep met een ludieke actie! Een direct mailing verzenden maakt het mogelijk.

Een direct mailing bestaat over het algemeen uit een uniek presentje en een begeleidende brief. Denk aan het toesturen van een pen met de bedrijfsnaam van de geadresseerde erop. Of een luiertaart aan iemand die net bevallen is.

Het effect van de direct mailing is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het adressenbestand en de prestatie van de begeleidende brief. Wij helpen je graag om van direct mailing een succes te maken!

Direct mailing laten maken

Flyers laten ontwerpen, drukken en verspreiden

Een flyer is nog steeds een uiterst effectief middel. Wij ontwerpen deze voor je, laten het drukken en verspreiden het. Door middel van een QR-code komt je doelgroep op je website terecht.

Ook voor overig drukwerk, zoals brochures en visitekaartje, bent u bij ons aan het juiste adres.

Flyer laten ontwerpen

Huisstijl ontwikkelen

Een huisstijl is het design van je bedrijf. Welke vormen gebruik je? Welke kleuren? Welk lettertype?

Wij maken een prachtige all-in huisstijl. Je krijgt een vaste huisstijl gids, waarin je in een oogopslag ziet welke stijlelementen je moet gebruiken in marketinguitingen.

Waar nodig regelen we de rest. Je website, visitekaartjes, logo, brochures, flyers, e-mailhandtekening. Alles!

Ontwikkel mijn huisstijl

Advertenties in tijdschriften en bladen

Wil jij je doelgroep bereiken in een specifiek tijdschrift of (vak)blad? Wij ontzorgen je van A tot Z. We kunnen enkel de advertentie maken, maar ook nadenken over de gehele marketingcampagne.

Van advertentie tot landingspagina op de website, wij regelen het!

Advertentie laten maken

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Wat is offline marketing?

Offline marketing omvat traditionele marketingactiviteiten buiten het digitale domein, zoals advertenties in kranten, televisie- en radioreclame, direct mail en outdoor reclame. Het omvat ook evenementen- en beursdeelname. In tegenstelling tot online marketing, bereikt offline marketing doelgroepen via niet-digitale kanalen. Het kan effectief zijn voor het bereiken van doelgroepen die minder actief zijn op digitale platforms of voor het creëren van een tastbare merkervaring.

Waarom offline marketing?

Offline marketing blijft belangrijk vanwege verschillende redenen. Ten eerste bereikt het een breder publiek, inclusief mensen die minder actief zijn op digitale kanalen. Daarnaast biedt offline marketing een tastbare ervaring die online niet mogelijk is, waardoor de merkbeleving wordt versterkt. Lokale advertenties en evenementen kunnen ook een sterke band opbouwen met de lokale gemeenschap, wat de klantenbinding versterkt. Tot slot vullen offline en online marketing elkaar aan, waardoor een geïntegreerde marketingstrategie ontstaat die krachtig kan zijn.

Kunnen jullie ook onze online marketing verzorgen?

Zeker! Diensten die wij uitvoeren zijn SEO, Google Ads, e-mailmarketing, data-analyse en nog veel meer. Wij geloven echter meer in langdurige samenwerkingen, waar we beginnen met een goede strategie. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk daarvoor de pagina over marketingstrategie.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje