10 gouden SEO tips

Iedereen wil tegenwoordig op nummer 1 staan in Google, maar hoe moet je dit aanpakken en waar let Google allemaal op? Op internet vind je lijsten vol met tips, maar SEO veranderd erg snel. Het is belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom geven wij je 10 gouden tips voor SEO!

Lees meer!

Facebook Ads

Wil jij aan de slag met Facebook adverteren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Deze 10 tips helpen je weer om 'on-track' te komen. Er komt veel kijken bij een succesvolle facebook advertentie. Het bedenken van je doelgroep, het inrichten van je account, het maken van de post en nog veel meer.

Lees meer!

Succes met LinkedIn

LinkedIn is een veel gebruikt social media platform voor zakelijke doeleinden. LinkedIn biedt een breed scala aan mogelijkheden, maar maak jij daar al optimaal gebruik van? Altijd Bekend heeft alle kennis in huis om voor jouw bedrijf advies op maat te leveren. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Lees meer!

Socialmediamonitoring

Data, data en nog meer data. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en is het overzicht kwijt. Waar moet je beginnen? Wat is relevante data? En waar kan je al die relevante data dan vinden? Het monitoren van je social media is niet zomaar iets. Het vraagt veel tijd en heeft structurele aandacht nodig.

Lees meer!

Contentstrategie

In marketingland word je doodgegooid met de term contentstrategie. Een zoekopdracht ‘contentstrategie’ in google geeft bijna 300.000 resultaten! Wat is dit precies? Is dit weer een hype? Is het een commercieel product van de marketingbureaus? Een zoveelste adviesrapport waar je niks mee kan?

Lees meer!

Meer resultaat

Marketing is voor veel bedrijven belangrijk om doelen te halen. Je wilt zo goed mogelijk resultaat halen met marketing. Je leest hoe je meer resultaat uit je marketing haalt. We gaan in op het belang van een goede voorbereiding, een gestructureerde uitvoer van de werkzaamheden en het analyseren van de resultaten.

Lees meer!

Google Trends

Wil jij weten waar jouw doelgroep op zoekt, maar vooral hoe vaak ze hier op zoeken? Google Trends geeft inzicht in het zoekgedrag van gebruikers via Google. Je ziet direct wat trending is en welke onderwerpen steeds populairder worden. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends!

Lees meer!

Data Driven

Ben jij ook koning rapporten verzamelen en eindeloos analyseren, maar kom je niet verder? Wil je meer resultaat? Analyseren geeft vaak nuttige informatie, maar daar moet ook iets mee gedaan worden.
Hier is vaak nog veel winst te behalen. Met zoveel data is het niet altijd makkelijk om te bepalen wat je vervolg stappen zijn.

Lees meer!

IPM-score

Vaak hoor je mensen zeggen: ik heb wil meer volgers op social media! Maar zijn het aantal volgers belangrijk als je volgers niet betrokken zijn bij jouw organisatie? Bereken met de IPM-formule jouw engagement score en optimaliseer jouw social media! Lees over de IPM-score, hoe je deze berekent en wat het oplevert.

Lees meer!

Spotler vs. Mailchimp

Het vinden van de juiste e-mail marketing software kan een lastige klus zijn. Met een groot aantal spelers op de markt, lijken de opties soms eindeloos. Kies je voor een nationale of een internationale speler? Welke integraties biedt de e-mailmarketing software aan? Lees meer over de verschillen tussen 2 bekende aanbieders.

Lees meer!

Bericht promoten

Misschien heb jij die mooie knop ook weleens gezien op Instagram of Facebook: 'promoot je bericht' of 'bericht promoten'. Doe het niet! Het lijkt verleidelijk, maar de hamvraag is of jij hiermee wel echt jouw doelen gaat behalen. Lees verder en ontdek het verschil tussen social media adverteren en een bericht promoten.

Lees meer!

Altijd tevreden: