10 gouden SEO tips

Iedereen wil tegenwoordig op nummer 1 staan in Google, maar hoe moet je dit aanpakken en waar let Google allemaal op? Op internet vind je lijsten vol met tips, maar SEO veranderd erg snel. Het is belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom geven wij je 10 gouden tips voor SEO!

Lees meer!

Facebook Ads

Wil jij aan de slag met Facebook adverteren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Deze 10 tips helpen je weer om 'on-track' te komen. Er komt veel kijken bij een succesvolle facebook advertentie. Het bedenken van je doelgroep, het inrichten van je account, het maken van de post en nog veel meer.

Lees meer!

Socialmediamonitoring

Data, data en nog meer data. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en is het overzicht kwijt. Waar moet je beginnen? Wat is relevante data? En waar kan je al die relevante data dan vinden? Het monitoren van je social media is niet zomaar iets. Het vraagt veel tijd en heeft structurele aandacht nodig.

Lees meer!

Succes met LinkedIn

LinkedIn is een veel gebruikt social media platform voor zakelijke doeleinden. LinkedIn biedt een breed scala aan mogelijkheden, maar maak jij daar al optimaal gebruik van? Altijd Bekend heeft alle kennis in huis om voor jouw bedrijf advies op maat te leveren. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Lees meer!

Contentstrategie

In marketingland word je doodgegooid met de term contentstrategie. Een zoekopdracht ‘contentstrategie’ in google geeft bijna 300.000 resultaten! Wat is dit precies? Is dit weer een hype? Is het een commercieel product van de marketingbureaus? Een zoveelste adviesrapport waar je niks mee kan?

Lees meer!

Altijd tevreden: