Merkidentiteit en kleur

Kleuren wekken verschillende emoties op. Hoe je kleur inzet bij het vormgeven van jouw merkidentiteit, beïnvloed het gevoel bij de eerste interactie met de klant. Het moet aansluiten bij de kernwaarden die jij als bedrijf wilt uitstralen. Ontdek meer over kleurgebruik en welke kleuren jouw merkidentiteit versterken. 

Lees meer

Social media bereik

Wil jij jouw bereik op social media vergroten? Wij vertellen jou wat social media algoritmes zijn, hoe jouw tijdlijn wordt gefilterd en uiteraard nuttige tips om jouw social media bereik te vergroten. Kortom: alles wat je moet weten om het algoritme te kunnen kraken. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Lees meer

Feestdagen: marketing tips

Het is aftellen geblazen! De Sint staat al bijna op de stoep, de favoriete dag van menig shopping queen is in zicht en we kunnen de geur van dennennaalden al bijna ruiken. Tijd om alles uit de kast te halen en de feestdagen tot een succes te maken! Met deze 10 marketing tips ga jij voorbereid aan het werk. 

Lees meer

Review marketing

Wil jij inzicht krijgen in de wensen en pijnpunten van jouw doelgroep? Of online meer interactie krijgen met jouw doelgroep? Start met het verzamelen van reviews! Lees verder en ontdek alle voordelen van review marketing. Ook geven we tips waarmee je jouw klanten overhaalt om een review te schrijven.

Lees meer

Bericht promoten

Misschien heb jij die mooie knop ook weleens gezien op Instagram of Facebook: 'promoot je bericht' of 'bericht promoten'. Doe het niet! Het lijkt verleidelijk, maar de hamvraag is of jij hiermee wel echt jouw doelen gaat behalen. Lees verder en ontdek het verschil tussen social media adverteren en een bericht promoten.

Lees meer
Meerdere getekende iconen die symbool staan voor Altijd Bekend en e-mailmarketing.

Spotler vs. Mailchimp

Het vinden van de juiste e-mail marketing software kan een lastige klus zijn. Met een groot aantal spelers op de markt, lijken de opties soms eindeloos. Kies je voor een nationale of een internationale speler? Welke integraties biedt de e-mailmarketing software aan? Lees meer over de verschillen tussen 2 bekende aanbieders.

Lees meer
Meerdere getekende iconen die symbool staan voor Altijd Bekend en contentbeheer.

IPM-score

Vaak hoor je mensen zeggen: ik wil meer volgers op social media! Maar zijn het aantal volgers belangrijk als je volgers niet betrokken zijn bij jouw organisatie? Bereken met de IPM-formule jouw engagement score en optimaliseer jouw social media! Lees over de IPM-score, hoe je deze berekent en wat het oplevert.

Lees meer

10 gouden SEO tips

Iedereen wil tegenwoordig op nummer 1 staan in Google, maar hoe moet je dit aanpakken en waar let Google allemaal op? Op internet vind je lijsten vol met tips, maar SEO veranderd erg snel. Het is belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom geven wij je 10 gouden tips voor SEO!

Lees meer

Facebook Ads

Wil jij aan de slag met Facebook adverteren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Deze 10 tips helpen je weer om 'on-track' te komen. Er komt veel kijken bij een succesvolle facebook advertentie. Het bedenken van je doelgroep, het inrichten van je account, het maken van de post en nog veel meer.

Lees meer

Social media monitoring

Data, data en nog meer data. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en is het overzicht kwijt. Waar moet je beginnen? Wat is relevante data? En waar kan je al die relevante data dan vinden? Het monitoren van je social media is niet zomaar iets. Het vraagt veel tijd en heeft structurele aandacht nodig.

Lees meer

Contentstrategie

In marketingland word je doodgegooid met de term contentstrategie. Een zoekopdracht ‘contentstrategie’ in google geeft bijna 300.000 resultaten! Wat is dit precies? Is dit weer een hype? Is het een commercieel product van de marketingbureaus? Een zoveelste adviesrapport waar je niks mee kan?

Lees meer

Google Trends

Wil jij weten waar jouw doelgroep op zoekt, maar vooral hoe vaak ze hier op zoeken? Google Trends geeft inzicht in het zoekgedrag van gebruikers via Google. Je ziet direct wat trending is en welke onderwerpen steeds populairder worden. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends!

Lees meer
Meerdere getekende iconen die symbool staan voor Altijd Bekend en adverteren.

Data Driven

Ben jij ook koning rapporten verzamelen en eindeloos analyseren, maar kom je niet verder? Wil je meer resultaat? Analyseren geeft vaak nuttige informatie, maar daar moet ook iets mee gedaan worden.
Hier is vaak nog veel winst te behalen. Met zoveel data is het niet altijd makkelijk om te bepalen wat je vervolg stappen zijn.

Lees meer
Meerdere getekende iconen die symbool staan voor Altijd Bekend en strategie.

Meer resultaat

Marketing is voor veel bedrijven belangrijk om doelen te halen. Je wilt zo goed mogelijk resultaat halen met marketing. Je leest hoe je meer resultaat uit je marketing haalt. We gaan in op het belang van een goede voorbereiding, een gestructureerde uitvoer van de werkzaamheden en het analyseren van de resultaten.

Lees meer

Succes met LinkedIn

LinkedIn is een veel gebruikt social media platform voor zakelijke doeleinden. LinkedIn biedt een breed scala aan mogelijkheden, maar maak jij daar al optimaal gebruik van? Altijd Bekend heeft alle kennis in huis om voor jouw bedrijf advies op maat te leveren. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Lees meer

Altijd tevreden: