SEA uitbesteden

Wil je SEA uitbesteden aan een SEA-bureau? Door te adverteren met Google Ads (voorheen AdWords) of Microsoft Ads sta je direct bovenaan de zoekmachines, bij de betaalde zoekresultaten. Onze SEA-specialisten helpen je graag om online gevonden te worden door je doelgroep.

 ALTIJD controle over je eigen advertenties
ALTIJD inzicht in de prestaties
ALTIJD een vast aanspreekpunt
 ALTIJD flexibel en schaalbaar

Ik wil SEA uitbesteden

Jouw website bovenaan door SEA

Wil je binnen snel bovenin staan in de zoekresultaten van Google? Het is mogelijk door het inzetten van Google Ads, waarbij je advertentie direct zichtbaar is boven de organische zoekresultaten. Met Google Ads heb je de volledige controle over de zoektermen waarop je wilt dat jouw advertentie verschijnt. Als SEA-bureau nemen wij nemen de taak op ons om deze Google Ads voor je te maken en te optimaliseren. Dit doen we door de advertenties wekelijks aan te passen en te verbeteren, waardoor ze steeds effectiever worden en een hoger rendement opleveren.

Naast Google Ads, is het ook mogelijk om te adverteren op Microsoft Ads. Dit platform is vooral aantrekkelijk omdat het vaak minder concurrentie kent, wat het een uitstekende kans maakt om je zichtbaarheid en bereik te vergroten. Microsoft Ads kan een krachtige aanvulling zijn op je online marketingstrategie, waarmee je potentieel een ander segment van de markt kunt bereiken die minder verzadigd is door concurrenten. Door zowel Google als Microsoft Ads in te zetten, kun je een aanpak hanteren die aansluit bij diverse gebruikersvoorkeuren en zoekgedrag.

Pascal

Er wordt met je meegedacht, de lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd.

Pascal Eigenaar van Corpus Activum

Overal online zichtbaar door SEA

Met Search Engine Advertising (SEA) vergroot je jouw online zichtbaarheid via Google Ads, niet alleen in zoekresultaten maar ook op platforms zoals YouTube en Google Maps, of via reclamebanners op diverse websites. De advertentiemogelijkheden zijn uitgebreid en flexibel.

Microsoft Ads biedt vergelijkbare kansen en wordt steeds populairder, mede dankzij de vaak lagere kosten per klik dan bij Google Ads. Dit platform kan een kosteneffectieve aanvulling zijn op je advertentiestrategie, waarmee je een breed publiek bereikt.

Advertenties laten maken

Continu analyseren en optimaliseren

We houden continu in de gaten hoe jouw advertenties presteren. Door regelmatig naar de statistieken te kijken, zien we snel welke advertenties goed werken en welke niet. We passen de advertenties dan aan en blijven dit doen totdat ze optimaal presteren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke advertentie zo effectief mogelijk is, zodat jij de beste resultaten ziet.

Waarom SEA uitbesteden aan Altijd Bekend?

Onze SEA-specialisten helpen je graag om gevonden te worden door je doelgroep! Wij maken je advertenties, maar ook andere benodigde content zoals HTML5 banners of professionele video's. De resultaten van je advertenties geven we elke maand aan je door. Zo heb je altijd inzicht in hoe goed je advertenties presteren.

Doen wij alleen SEA? Nee hoor! Wij doen nog veel meer, van strategie tot uitvoering. Zie ons als je marketingafdeling op afstand. Jij hebt het idee, wij doen de uitvoering. Alle taken gooi je lekker over de schutting, waarna wij het op professionele wijze uitvoeren.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Weten wat Google Ads je opleveren?

Benieuwd naar de potentie van Google Ads? Wij maken graag een schatting voor je! Bedenk enkele zoektermen, wij kijken vervolgens hoeveel advertentiebudget je ongeveer kwijt bent voor één nieuwe lead.

Ik wil weten hoeveel Google Ads kost

 

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Waar staat de afkorting SEA voor?

SEA, ofwel Search Engine Advertising, is een vorm van digitale marketing waarbij bedrijven advertenties plaatsen in zoekmachineresultaten om meer websitebezoekers te trekken. Adverteerders betalen voor deze ruimte, en hun advertenties verschijnen wanneer gebruikers specifieke zoektermen invoeren die relevant zijn voor hun producten of diensten. Deze strategie helpt bedrijven om zichtbaarheid en verkeer te genereren op een gerichte en effectieve manier.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden van Google Ads?

Google Ads heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig platform met een breed scala aan advertentiemogelijkheden. Je kunt nu ook effectief adverteren binnen applicaties zoals Google Maps, direct in Gmail, en door middel van videoadvertenties op YouTube. Deze opties stellen bedrijven in staat om hun specifieke doelgroepen op een gerichte en innovatieve manier te bereiken.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn beide gericht op het verhogen van de zichtbaarheid in zoekmachines, maar op verschillende manieren. SEO focust op het verbeteren van de website om hoger te scoren in de organische zoekresultaten door optimalisatie van content en techniek. Dit is een langdurig proces met vaak langzaam zichtbare resultaten. SEA daarentegen gaat over het direct kopen van advertentieruimte in de zoekresultaten, wat zorgt voor onmiddellijke zichtbaarheid en snelle resultaten, waarbij je betaalt per klik op je advertenties.

 

Hoeveel betaal je per klik?

De kosten per klik in Google Ads variëren afhankelijk van de zoekterm en de mate van concurrentie op die term. We bieden je graag een schatting van de kosten die je kunt verwachten voor het werven van nieuwe klanten. Stuur ons een e-mail met de zoektermen waarop je gevonden wilt worden en we voorzien je van een gedetailleerde indicatie.

  

Wat is een SEA-specialist?

Een SEA specialist, ook wel bekend als een Google Ads specialist of Google Adwords specialist, is een expert in het maken en beheren van advertentiecampagnes binnen zoekmachines zoals Google en Microsoft Bing. Deze professional zorgt voor het opzetten en optimaliseren van advertenties die kunnen verschijnen op verschillende platforms zoals Google Display, Google Shopping, Google Search, en Bing Ads. Hun rol is belangrijk voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten en gericht verkeer naar hun websites willen leiden door strategisch gebruik van betaalde zoekadvertenties.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Deze klanten maken we blij

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.