Jouw marketingafdeling op afstand

Altijd al de beschikking willen hebben over een marketingteam, boordevol experts? Dat kan! Altijd Bekend is jouw samenwerkingspartner op marketinggebied. Bij ons kan je terecht voor alles. Van het maken van een prachtige website tot je website hoger in Google krijgen. Van het haarscherp stellen van je marketingstrategie tot het laten maken van online advertenties.

Al je taken, wensen en ideeën gooi je over de schutting. Onze experts zorgen dat het tijdig en op professionele wijze wordt uitgevoerd. 

Bekijk onze werkwijze

Een team vol experts

Hoi, wij zijn Altijd Bekend! Een gezellig, jong en enthousiast team aan marketeers en programmeurs. Elke werkdag weer zijn we bezig om onze klanten zo blij mogelijk te maken.

Bij Altijd Bekend heeft iedereen zijn eigen expertise. Denk bijvoorbeeld aan strategievorming, het bouwen van websites, zoekmachineoptimalisatie of grafische vormgeving. Wanneer je al die expertises samenvoegt, ontstaat er een complete marketingafdeling die al je marketingwensen realiseert! 

Wil je weten wie er achter het team van Altijd Bekend zit? Bekijk dan ons team!

Bekijk het team

Marketingbureau in Zoetermeer en omgeving

Onze klanten komen uit de regio, bijvoorbeeld uit Den HaagBerkel en Rodenrijs, RijswijkLeidenDelft en natuurlijk Zoetermeer. We zetten ons lokaal in voor de MKB-ers en maatschappelijke organisaties. Daarom zijn we actief in diverse Zoetermeerse ondernemers bijeenkomsten.

We hechten waarde aan een goede samenwerking waarbij we nauw contact houden met onze klanten en partners in de regio. Op die manier kunnen we makkelijk schakelen en waarborgen we onze kwaliteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Altijd Bekend vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers en creëren elk jaar meerdere stageplekken.

Altijd Bekend zet zich actief in voor sociale en maatschappelijke projecten binnen de gemeente Zoetermeer. Het MVO-beleid van de Fluxility groep (waar Altijd Bekend onderdeel van is)  is de laatste jaren beloond met het ontvangen van het SEBO-keurmerk.