Een website die werkt voor jou.

Wil je een nieuwe website?
Wij denken altijd met je mee.

Lees snel verder

 

Webbureau in Zoetermeer

Stel je voor.. een website die gewoon werkt. Al sinds 2005 maken we websites die doen wat ze moeten doen. Dat vinden onze inmiddels honderden klanten ook. De websites die Altijd Bekend maken zijn stabiel en hebben veel handige functionaliteiten.

Web- en marketing services

Je krijgt hulp in het hele proces van een nieuwe website. We stellen de juiste vragen, zodat jij de website krijgt die je voor ogen hebt. Het team van 20+ professionals denkt graag met je mee van hosting tot livegang én verder. Want een nieuwe website betekent nog niet dat je bekend bent bij je doelgroep.

Onze werkwijze

200+ websites in regio Zoetermeer gemaakt

Het team biedt goede en snelle support

Jouw nieuwe website is makkelijk in beheer

Altijd Bekend heeft 20 jaar kennis & ervaring

"Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Betrouwbaar, komen afspraken goed na en leveren hoge kwaliteit. Fijn om een partner te hebben die je helpt je problemen op te lossen."

Rogier Helwig
Directeur Theater Ludens

Bekijk meer referenties

Vraag de gratis SEO check aan

Ben je benieuwd naar de huidige vindbaarheid van jouw website? Vraag dan nu de gratis SEO (Search Engine Optimisation) check aan! In deze check doen we een audit op de belangrijkste SEO-criteria.

Wat krijg je?

✓ Een gratis rapportage
✓ Scan aan de hand van 96 kwaliteitscriteria
✓ Persoonlijke toelichting

SEO check aanvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ons portfolio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een transparante werkwijze

We starten altijd met een uitgebreide intake, zodat we jouw probleem en vraag echt goed begrijpen, om zo een passend advies kunnen geven.

Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte en indien deze akkoord is, starten we met het opzetten van de website. Je ontvangt de designs en afhankelijk van de afspraak, volgt een feedbackronde.

Zodra het design definitief is, kan het invullen van de website beginnen. Daarin zijn er twee keuzes, je vult zelf de website of wij helpen én dan zorgen we direct voor een goede start betreft Google vindbaarheid. Als de content er in staat, en deze is akkoord, dan helpen wij je met de domeinnaam en hosting. Laatste puntjes op de i en we kunnen live!

Ook na livegang helpen we je door middel van support en website-updates. Zo blijft je website altijd voor jou werken.

 

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Bijvoorbeeld Wat zijn de kosten? Wat kan de website allemaal? Welke websites jullie gemaakt?

De meest veelgestelde vragen hebben we beantwoord. Uiteraard beantwoorden we ook graag je andere vragen!

Hoeveel kost een website?

We maken websites vanaf € 5.000. We hebben echter ook websites gemaakt van meer dan € 100.000. Het is dus geheel afhankelijk van jouw wensen. Maak daarom een vrijblijvende afspraak. In een persoonlijk gesprek brengen we je wensen in kaart en stellen we op basis daarvan een vrijblijvende offerte op.

Op basis van welk systeem maken jullie websites?

Wij gebruiken Django. Dit systeem is zeer snel, veilig en schaalbaar. Wil je een maatwerk applicatie? Geen probleem, die maken we graag erbij. Django is een zeer robuust framework, waar vele bedrijven gebruik van maken. Wist je bijvoorbeeld dat Instagram gemaakt is met Django?

 

Wat kan jullie website?

De functionaliteiten die je standaard krijgt bij de website:

 • Beheer zelf eenvoudig de pagina's met:
  • layouts (kolommen)
  • tekst
  • buttons
  • afbeeldingen en video
  • quotes
  • logocaroussel
  • linkblokken
  • accordeon
  • formulieren
 • Aantal handige applicaties:
  • Nieuws items plaatsen en nieuwsoverzicht
  • Agenda items aanmaken inclusief automatisch overzicht
  • Team blokken
  • Vacatures (incl. Google Jobs velden)
  • Downloads

Verder kun je:

 • Onbeperkt pagina's toevoegen
 • Meerdere gebruikers toegang geven tot de website (incl. andere rechten)
 • SEO: Google Analytics, meta titles en meta descriptions


Maatwerk
Mis jij hierboven een functionaliteit die je graag zou willen hebben? Wij kunnen ook maatwerk design en maatwerk functionaliteiten ontwikkelen. Neem contact op, dan bespreken we samen je wensen.

Voor wie maken jullie websites?

Wij maken websites voor het klein en midden mkb. Vanaf € 2.500 kun je bij ons een website laten maken. Dus ook voor de ondernemers met een kleiner budget, bieden we een mooie oplossing.

We maken ook websites voor bedrijven met maatwerk vragen. Bijvoorbeeld een maatwerk design, koppelingen met systemen of niet standaard functionaliteiten.

Welke websites hebben jullie gemaakt?

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar ons portfolio! Altijd Bekend heeft vanaf 2005 een groot portfolio opgebouwd. Een aantal van die websites vind je op onze portfoliopagina.

Ben je benieuwd naar onze ervaring en of we je kunnen helpen? Neem gerust contact op.

Maken jullie mijn website ook vindbaar?

Zeker! De basis van de websites die wij bouwen is Google vriendelijk en bevat alle opties zodat je een goede basis kunt maken voor een goede vindbaarheid. Je kunt makkelijk een Google Analytics tracking code installeren, meta titles en meta descriptions invullen en je kunt afbeeldingen voorzien van een ALT-description. Daarnaast hebben de code en de snelheid ook een positief effect op de Google vindbaarheid.

Content is het belangrijkst voor een goede Google vindbaarheid, wil je daar hulp bij? Dan kunnen wij je daar ook mee helpen. We doen een zoektermenonderzoek, zodat je weet waar je doelgroep op zoekt, en geven advies welke content op de site te plaatsen.

Is de site live dan kunnen wij ook ondersteuning bieden met marketing services: SEOGoogle Adse-mailmarketing, data-analyse en nog veel meer. Dan beginnen we vaak met een contentstrategie. Hoe dat in z'n werk gaat? Bekijk daarvoor de pagina over marketingstrategie.

We zitten graag met je rond de tafel

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? In een gesprek bij jou of ons kantoor vertellen we je graag meer over onze aanpak.

Neem contact op met Dennis Kleijn op telefoonnummer 079-3333030, per mail welkom@altijdbekend.nl of via het contactformulier.

Contactformulier invullen