Conversieoptimalisatie specialist (CRO)

Leveren al die websitebezoekers maar geen nieuwe leads, aankopen en aanvragen op? Geen zorgen, onze specialisten lossen dit graag voor je op. Met onze bewezen optimalisatietechnieken zorgen we ervoor dat je meer resultaat haalt uit je website. We analyseren grondig hoe bezoekers zich gedragen op je site, identificeren knelpunten en implementeren effectieve strategieën om de conversie te verhogen. Of het nu gaat om het optimaliseren van de gebruikerservaring, het verbeteren van de call-to-action-buttons of het personaliseren van de content, wij hebben de expertise om je te helpen het maximale rendement uit je website te halen.

 ALTIJD de kennis in huis
ALTIJD flexibel
ALTIJD persoonlijk contact
 ALTIJD bekend

Meer resultaat uit mijn website halen

Meer resultaat, aanvragen en downloads door conversieoptimalisatie 

Dankzij wetenschappelijk bewezen methoden zorgen we ervoor dat je website meer resultaat oplevert. Of het nu gaat om het aantrekken van meer klanten, het stimuleren van meer downloads of het genereren van meer contactaanvragen, wij hebben de expertise om je te helpen jouw doelstellingen te bereiken. Met een grondige analyse van je website en doelgroep, implementeren we effectieve strategieën die de conversie verhogen en de gewenste acties van je bezoekers stimuleren. Het resultaat? Een website die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

Dennie van Herwijnen

Nieuwe klanten weten ons makkelijker te vinden en dat was toch echt wel het belangrijkste doel.

Dennie van Herwijnen Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Analyses met behulp van populaire tools

We maken gebruik van populaire tools zoals Hotjar, Google Analytics en Google Optimize om gedetailleerde analyses uit te voeren van hoe mensen jouw website gebruiken. Door middel van deze krachtige programma's brengen we nauwkeurig in kaart wat wel werkt en wat juist niet. Hierdoor kunnen we de conversieoptimalisatie (CRO) verder verbeteren.

Met Hotjar kunnen we bijvoorbeeld het gedrag van gebruikers op je website visualiseren door middel van heatmaps en opnames van sessies. Google Analytics stelt ons in staat om diepgaande inzichten te verkrijgen in het verkeer op je website, de prestaties van pagina's en de demografische gegevens van je bezoekers. Met Google Optimize kunnen we A/B-testen uitvoeren om te bepalen welke varianten van pagina's of elementen de beste resultaten opleveren.

Laat mijn website beter presteren

Testen, testen, testen

Conversieoptimalisatie bestaat voor het grootste gedeelte uit testen:

"Welke titel levert meer conversies op?"
"Welke kleur zorgt voor meer resultaat?"
"Ronden meer mensen hun aankoop af als ik extra tekst toevoeg?"

In samenspraak maken we een testplan, waarin we bespreken welke elementen we gaan testen. Daarna voeren wij deze testen voor je uit. De verbeteringen geven we door, of passen we met jouw toestemming zelf aan.

Waarom conversieoptimalisatie uitbesteden
bij Altijd Bekend?

Wij zijn je marketingafdeling op afstand, maar toch dichtbij! Naast conversieoptimalisatie hebben we nog veel meer diensten en kennis in huis. Zo maken we prachtige websites, effectieve online advertenties en zijn we ook nog analytisch onderbouwd. We helpen en ontzorgen je graag volledig.

Wil jij meer resultaat halen uit je marketing? Kom lekker bij ons sparren! Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Conversiecheck aanvragen

Laat jij bezoekers lopen omdat je website niet conversiegericht is? Zonde! Vraag nu de conversiecheck aan. Hierin kijken we naar je website en vertellen we je hoe jij de conversie kan verhogen. Helemaal gratis!

In de conversiecheck kijken we onder andere naar:

De teksten op je website
De elementen, zoals afbeeldingen en animaties
De structuur van je website

Vraag de conversiecheck aan

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Wat is conversieoptimalisatie?

Conversieoptimalisatie, vaak afgekort als CRO, is het proces van het verbeteren van de effectiviteit van je website of marketingcampagnes om het aantal gewenste acties te verhogen. Deze gewenste acties kunnen verschillen, afhankelijk van de doelen van je bedrijf, maar kunnen bijvoorbeeld zijn: het invullen van een contactformulier, het doen van een aankoop, het downloaden van een whitepaper, of het abonneren op een nieuwsbrief.

Het doel van conversieoptimalisatie is om de gebruikerservaring te verbeteren, zodat meer bezoekers van je website overgaan tot de gewenste actie. Dit wordt vaak bereikt door het testen en optimaliseren van verschillende elementen op je website, zoals de lay-out, de call-to-action knoppen, de formulieren, de navigatie en de inhoud.

Wat wordt er bedoeld met CRO?

Conversie verwijst naar het specifieke gewenste resultaat dat je wilt bereiken met je website of marketingcampagne. Het kan verschillende acties omvatten, afhankelijk van de doelstellingen van je bedrijf.

Kortom, conversie is het gewenste resultaat dat je wilt bereiken door bezoekers van je website of gebruikers van je marketingcampagne te laten handelen op een manier die waarde toevoegt aan je bedrijf. Het identificeren en optimaliseren van conversies is essentieel voor het succes van je online activiteiten en marketinginspanningen.

Wat is een conversieoptimalisatie specialist?

Een conversieoptimalisatie specialist is een professional die gespecialiseerd is in het verbeteren van de effectiviteit van websites, marketingcampagnes en andere digitale kanalen met als doel het verhogen van het aantal gewenste acties, ook wel conversies genoemd. Deze specialist is bedreven in het analyseren van gebruikersgedrag, het identificeren van knelpunten en het implementeren van strategieën om de conversieratio te verhogen.

Wat is een CRO-analyse?

Een CRO-analyse, ofwel conversieoptimalisatie analyse, is een grondige evaluatie van een website, marketingcampagne of digitaal kanaal om te bepalen hoe effectief het is in het genereren van de gewenste acties, zoals aankopen, inschrijvingen of contactaanvragen. Tijdens een CRO-analyse worden verschillende aspecten onderzocht, waaronder gebruikersgedrag, gebruikerservaring, conversiepunten en de effectiviteit van de inhoud. Het doel van deze analyse is om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten van het systeem, en om verbeterkansen te identificeren die de conversieratio kunnen verhogen.

 

Maken jullie mijn website ook vindbaar?

Zeker! Diensten die wij uitvoeren zijn SEO, Google Ads, e-mailmarketing, data-analyse en nog veel meer. Wij geloven echter meer in langdurige samenwerkingen, waar we beginnen met een goede strategie. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk daarvoor de pagina over marketingstrategie.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Deze bedrijven maken wij altijd bekend

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Administratiekantoor

Slootweg Consultancy

★★★★★

“Vooral de persoonlijke touch vinden we prettig. We hebben echt het idee dat ze in goede oplossingen denken en het niet alleen om het geld doen.”