Marketingbureau Berkel en Rodenrijs

Ben je ondernemer en wil je jouw bedrijf op de kaart zetten? Altijd Bekend is het marketing bureau dichtbij Berkel en Rodenrijs die jouw bedrijf zowel online als offline zichtbaar maakt. We zetten in op de kanalen die het best passen bij jouw bedrijf, je doelen en jouw doelgroep. Want met effectieve marketing blijf je de concurrentie voor!

Goede zichtbaarheid van jouw merk resulteert in grotere bekendheid, meer leads en meer klanten voor jouw dienst of product. Daarbij is een gerichte aanpak van belang. Wie is jouw doelgroep en met welke marketing uiting kunnen we die bereiken? Adverteren bij mensen die zoeken naar jouw product of dienst is zeer effectief. Maar ook traditionele media kunnen een sterke uiting zijn! Het draait allemaal om de vraag: hoe bereik je jouw doelgroep? 

Bij Altijd Bekend zijn we van alle markten thuis. Onze medewerkers kunnen jouw adviseren en ondersteunen in de breedste zin van het woord marketing. Komen we bij jou langs in Berkel en Rodenrijs, kom je bij ons sparren of maken we online een afspraak? 

Nu contact opnemen

Wij zijn jouw marketingmedewerker

Om het beste uit jouw marketing te halen, willen we alles weten van jouw bedrijf. Immers, de beste teksten en de tofste inhakers komen van interne marketingmedewerkers die goed weten wat er speelt. Nu snappen we dat zo’n specialistische werknemer niet altijd te vinden is en soms ook gewoon te kostbaar. Niet iedere mkb’er of zzp'er in Berkel kan zich een eigen marketing medewerker veroorloven.

Bij Altijd Bekend vinden we dat marketing voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom stellen wij ons op als jouw collega! De marketingmedewerker die je zoekt, met de allround kennis van de experts van Altijd Bekend. Zo kunnen we precies de kennis en kunde inzetten die er nodig is. Een dagje samenwerken op kantoor of een uitgebreide spar-sessie? Daar zijn we niet vies van. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Nu contact opnemen

 

Edwin Eijsackers

Altijd Bekend begeleidt ons bij onze strategie op de social media kanalen. We maken plannen en bespreken onze doelstellingen. Het is een prettige samenwerking, waar we heel blij mee zijn. Wij zijn goed zichtbaar en steeds meer mensen weten ons te vinden.

Edwin Eijsackers Teamwerk

Op zoek naar een social media manager in Berkel en Rodenrijs?

Een ècht goede social media manager weet alles van het bedrijf om zo gericht mogelijk te posten. Tekst, content, tone-of-voice: het speelt allemaal mee bij een succesvolle social media strategie. Ben je ondernemer in Berkel en Rodenrijs? Laat je social media over aan Altijd Bekend. Dan zorgen wij ervoor dat je altijd bekend bent en blijft! 

Ontdek meer over social media

 

Marketingadvies voor de ondernemers in Berkel en Rodenrijs

Als je een bedrijf hebt, zit je wel eens met een marketing vraag. Welke keuzes kun je het beste maken? Hoe kan ik mijn marketing efficiënt inzetten? Is er een tool die het me makkelijker maakt om mijn marketing zelf te doen? Of kan ik beter een stuk marketing uitbesteden? Vragen waar je misschien wel eens over zou willen sparren met iemand die er ervaring mee heeft. Marketing advies op maat of gewoon even van gedachte wisselen met de marketing expert voor Berkel en Rodenrijs? 

 Nu contact opnemen

SEO, content marketing, online en offline advertenties en nog veel meer!

Marketing is op veel manieren in te zetten. Ken jij jouw doelgroep ècht goed? Dan weet je dat vaak niet elke vorm van marketing nodig is om altijd bekend te worden. Efficiënte en doelgerichte marketing noemen wij doet. Zit jouw doelgroep in een sterk afgebakend segment te vinden op Instagram? We kunnen gericht adverteren op die groep die zoekt naar wat jij verkoopt.

Heb je een fysieke winkel? Dan is de combinatie van sterke SEO, een social media strategie en wellicht traditionele media zoals een kaart met actie juist een goede inzet. En zit jouw doelgroep in het seniorensegment, dan zul je je absoluut niet blind moeten staren op een online campagne met flitsende banners. De marketingmix die je kiest, bepaalt je succes. Weten hoe wij dat doen? Lees hier meer over onze diensten!

Haal jouw marketingdoelen samen met Altijd Bekend

We zijn er voor de ondernemers in Berkel en Rodenrijs! We kennen de MKB en zzp'ers. Ons team weet alles van de ontwikkelingen in de regio en wat de lokale valkuilen zijn. Zit jij met een vraagstuk of wil je gewoon eens kijken of er meer uit te halen valt? Laat het ons weten, we denken graag met je mee

Nu contact opnemen

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.