SEO agency inschakelen?

Leadgeneratie uitbesteden kan een slimme zet zijn als je op zoek bent naar nieuwe klanten. Met behulp van geavanceerde tools zoals Salesfeed en Leadinfo kunnen we identificeren welke bedrijven jouw website hebben bezocht. Vervolgens nemen we actie door hen direct te benaderen met gerichte direct mailings of telefonische opvolging. Op deze manier helpen we je om waardevolle leads te genereren en nieuwe zakelijke kansen te creëren, terwijl jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 ALTIJD volledig ontzorgd worden
ALTIJD inzicht in de resultaten
ALTIJD persoonlijk contact
 ALTIJD bekend

Ik wil nieuwe klanten

Leadgeneratietools

Met behulp van geavanceerde leadgeneratietools zoals Leadinfo en Salesfeed kunnen we precies identificeren welke bedrijven jouw website hebben bezocht. Door middel van IP-herkenning brengen we nauwkeurig in kaart welke pagina's ze hebben bezocht en welke interesse ze hebben getoond.

We staan klaar om je meer te vertellen over de mogelijkheden van deze programma's en hoe we ze effectief kunnen inzetten voor jouw bedrijf. Met onze expertise kunnen we je helpen om waardevolle inzichten te verkrijgen in het gedrag van je websitebezoekers en om gerichte strategieën te ontwikkelen om deze leads om te zetten in klanten.

Sabine Huls

Altijd Bekend zorgde voor continuïteit in de marketingcommunicatie voor het museum.

Sabine Huls Museum De Voorde

Leads benaderen

Nu we weten welke bedrijven jouw website hebben bezocht, is het tijd om actie te ondernemen. Wij nemen het benaderen van je leads graag van je over, in lijn met de vooraf opgestelde marketingstrategie.

We benaderen je leads op verschillende manieren, waaronder via gerichte LinkedIn-advertenties, direct mailings en telefonische opvolging. Door deze diverse benaderingsmethoden te gebruiken, zorgen we ervoor dat we de interesse van je leads kunnen vasthouden en hen kunnen aanzetten tot verdere actie. Op deze manier helpen we je om waardevolle relaties op te bouwen en nieuwe zakelijke kansen te benutten.

Benader mijn leads

Inzicht in je leads

Wij zorgen altijd voor een overzicht van de leads die binnenkomen, zodat je precies weet welk kanaal het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Dit geeft duidelijk inzicht in de effectiviteit van je leadgeneratie-inspanningen en stelt je in staat om gefundeerde beslissingen te nemen over je marketingstrategieën. Met deze heldere rapportage kun je zien welke kanalen het beste werken voor jouw bedrijf en waar je eventueel kunt bijsturen om nog betere resultaten te behalen.

 

Waarom leadgeneratie uitbesteden bij Altijd Bekend?

Onze marketingspecialisten hebben de kennis en kunde in huis om van jouw website bezoekers leads en klanten te maken!

Naast leadgeneratie doen we nog veel meer. We maken prachtige websites, zorgen dat deze hoger in Google komt, analyseren je data en optimaliseren je webpagina's voor conversie. Wij zijn dé samenwerkingspartner op het gebied van marketing!

Zie ons als je marketingafdeling op afstand. Jij hebt het idee, wij doen de uitvoering. Alle taken gooi je lekker over de schutting, waarna wij het op professionele wijze uitvoeren.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Leadinfo demo

Benieuwd naar de mogelijkheden van Leadinfo? We laten het je graag zien in een kosteloze demo! Vraag nu de demo aan.

Gratis Leadinfo demo aanvragen

 

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Hoeveel kost Leadinfo?

De kosten voor Leadinfo variëren afhankelijk van het aantal bezoekers op je website. Om een exacte prijsopgave te ontvangen die is afgestemd op jouw specifieke situatie, nodigen we je uit om ons vrijblijvend een e-mail te sturen. We vertellen je graag hoeveel het gebruik van Leadinfo in jouw situatie kost en kunnen je ook meer informatie geven over de beschikbare pakketten en eventuele extra opties.

Hoeveel kost een samenwerking met jullie?

Voor leadgeneratie uitbesteden bieden we pakketten aan vanaf 500 euro per maand. Dit kan variëren afhankelijk van de specifieke wensen en doelstellingen van je bedrijf. Als je meer wilt weten over de kosten en de mogelijkheden voor een samenwerking, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag je wensen en bieden een oplossing die perfect aansluit bij jouw budget en doelen.

Waarom leadgeneratie inzetten?

Leadgeneratie is belangrijk voor bedrijven omdat het hen helpt potentiële klanten te vinden die interesse hebben getoond in hun producten of diensten. Dit leidt tot meer verkoopmogelijkheden en een groei van de klantenbasis. Bovendien stelt het bedrijven in staat zich te concentreren op kwalitatieve leads, wat resulteert in effectievere marketinginspanningen. Door leadgeneratie kunnen bedrijven hun concurrentiepositie versterken en succesvol blijven groeien in hun marktsegment.

Wat is B2B leadgeneratie?

B2B leadgeneratie is het proces van het aantrekken en converteren van potentiële zakelijke klanten voor een bedrijf dat producten of diensten aan andere bedrijven aanbiedt. Deze focus ligt op het genereren van leads bestaande uit organisaties of professionals die interesse hebben in de producten of diensten van het bedrijf. Dit omvat verschillende strategieën zoals contentmarketing, SEO, e-mailmarketing, sociale media en directe benadering. Het uiteindelijke doel is om waardevolle leads te identificeren en te kwalificeren, zodat ze kunnen worden omgezet in klanten en bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Wat is leadkwalificatie? 

Leadkwalificatie is het proces van het beoordelen en vaststellen van de geschiktheid en interesse van een lead voor de producten of diensten van een bedrijf. Het omvat het analyseren van verschillende aspecten van een lead, zoals demografische gegevens, gedrag op de website en interacties met het bedrijf. Door leadkwalificatie kunnen bedrijven zich richten op de meest veelbelovende leads en hun verkoop- en marketinginspanningen effectiever en efficiënter benutten.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Voor wie wij werken

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.