Social media marketing uitbesteden

Laat het beheer van je social media marketing over aan een ervaren social media marketingbureau. Waarom zelf tijd investeren als je deze taak eenvoudig kunt uitbesteden? Een professioneel bureau helpt je om effectief in contact te komen met je klanten op social media door het plaatsen van aantrekkelijke en relevante content.

Wij verzorgen je social media berichten op populaire platformen zoals LinkedIn, Instagram, TikTok, Snapchat, en meer. Zo kun je jouw aanwezigheid op social media versterken en je publiek effectief bereiken en betrekken, zonder dat je zelf de dagelijkse last hoeft te dragen.

 ALTIJD met een strategie
ALTIJD in controle blijven
ALTIJD persoonlijk contact
 ALTIJD bekend

Informatie over social media uitbesteden

Social media marketing zelf doen of uitbesteden?

Waarom zou je zelf tijd en moeite steken in het maken van content als je deze taak kunt uitbesteden aan onze marketingexperts? Wij zorgen voor het schrijven van teksten, het creëren van aantrekkelijke afbeeldingen en het produceren van video's.

Voordat de nieuwe maand begint, sturen we alle content naar je toe voor controle. Na jouw goedkeuring plannen we de berichten in om gepubliceerd te worden. Zo heb je wel de controle, maar niet de lasten van het dagelijks beheer van je social media content.

Altijd volgens planning

Het uitbesteden van je social media marketing moet soepel verlopen en je wilt er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Daarom zorgen we altijd voor een strakke planning. In deze planning specificeren we het onderwerp van elke post, het exacte tijdstip van publicatie en op welk kanaal de content geplaatst wordt.

Wij nemen de volledige productie en plaatsing van de content voor onze rekening. Het enige wat jij hoeft te doen is de content goedkeuren voordat deze live gaat. Op deze manier behoud je volledige controle over je social media, maar zonder de dagelijkse lasten. Zo werken we het liefst!

Ik wil social media beheer uitbesteden

Advertenties op social media

Wil je naast het beheer van je social media ook advertenties laten maken? Dat kan! Wij bieden een complete service waarbij we zowel het beheer als de advertentiecampagnes voor je verzorgen. Onze advertising specialisten staan klaar om de mogelijkheden met je te bespreken en een strategie op maat te ontwikkelen.

Wij plaatsen advertenties op populaire platformen zoals Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat en ook op Google. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je advertenties effectief zijn en de juiste doelgroepen bereiken.

Waarom social media marketing uitbesteden bij Altijd Bekend?

Onze marketingexperts hebben veel ervaring met het schrijven van goede social media berichten. We beginnen altijd met een strategie, waarin we je helemaal uithoren over jouw bedrijf. We willen weten wat je doet, wie je doelgroep is, welke boodschappen zij willen horen, welke ongemakken zij ervaren, enzovoorts. Op basis van de informatie uit deze contentstrategie weten we doeltreffende berichten te maken.

Daarnaast kan je ons voor alles inzetten. Ook voor SEO, e-mailmarketing en het laten maken van een website ben bij ons aan het goede adres! Altijd Bekend is jouw samenwerkingspartner op het gebied van online marketing.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Download gratis onze contentkalender

Benieuwd hoe wij onze contentkalender voor je gaan inzetten? Download dan nu volledig kosteloos de contentkalender.

In dit overzicht zet je het bericht wat je wil plaatsen, samen met de datum/tijdstip en het gewenste platform. Op die manier krijg je een goed overzicht van de onderwerpen die je wil behandelen in je social media berichten.

Download de contentkalender

 

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Waarom moet ik op social media aanwezig zijn?

Het is belangrijk om aanwezig te zijn op social media omdat bijna elke Nederlander actief is op minstens één social media kanaal. Door content te creëren, zoals foto's of blogs, kun je effectief je doelgroep bereiken. Dit kan commercieel zijn maar je kunt ook waardevolle informatie delen.

Het grote voordeel hiervan is dat je gezien wordt als een autoriteit in je vakgebied. Wanneer je doelgroep je erkent als een betrouwbare bron van kennis en informatie, zullen ze eerder geneigd zijn om zaken met je te doen. Dit versterkt je merk en bouwt vertrouwen op, wat belangrijk is voor langdurige klantrelaties.

 

Voor welke social media platformen maken jullie content?

We maken content voor allerlei social media platforms zoals LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, en Pinterest. Elk platform heeft zijn eigen stijl en publiek, en wij passen onze content aan om perfect aan te sluiten bij elk van deze kanalen. Staat het platform dat je wilt gebruiken er niet bij? Geen zorgen, vertel ons welk platform je op het oog hebt en we kijken wat we voor je kunnen doen. We staan open voor nieuwe ideeën en willen graag helpen om jouw merk overal effectief te presenteren. We horen graag je wensen!

Hoeveel advertentiebudget heb ik nodig?

Voor social media advertenties is het benodigde advertentiebudget afhankelijk van verschillende factoren zoals jouw doelstellingen, de grootte van jouw doelgroep, de concurrentie op het platform en de gewenste resultaten. Het is belangrijk om een budget te bepalen dat realistisch is en past bij jouw doelstellingen.

Bij Altijd Bekend kunnen we je helpen bij het bepalen van het juiste advertentiebudget voor jouw situatie. We kunnen een analyse uitvoeren van je doelgroep en de markt, en op basis daarvan aanbevelingen doen voor een passend budget om jouw doelstellingen te bereiken. Zo zorgen we ervoor dat je het maximale haalt uit jouw investering in social media advertenties.

 

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Deze klanten maken wij altijd bekend

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.