Personeel werven

Het werven van personeel kan een uitdaging zijn, vooral nu er meer vacatures zijn dan werkzoekenden. Om op te vallen in deze competitieve markt, helpt Altijd Bekend jouw bedrijf om zich te onderscheiden. We optimaliseren je vacatureteksten, versterken je werkgeversmerk, creëren een aantrekkelijke recruitment website, adverteren op platforms zoals Instagram en LinkedIn, produceren wervende video's en bieden nog veel meer oplossingen aan om jouw toekomstige werknemers te bereiken en te overtuigen.

Nu personeelswerving uitbesteden

Pakkende vacatureteksten laten schrijven

Nieuw personeel werven begint bij een goede vacaturetekst. Maar zijn deze bij jou wel in orde?

Wij schrijven pakkende vacatureteksten, waarbij we goed rekening houden met de wensen van de werkzoekende. Bijvoorbeeld door het taalgebruik af stemmen op niveau en leeftijd.

Door onze ervaring weten we welke elementen simpelweg onmisbaar zijn voor een goede vacaturetekst. En welke teksten er juist voor zorgen dat de lezer afhaakt en verder zoekt.

Pakkende vacatureteksten laten schrijven

Geweldige employer branding

Welke uitstraling heb jij als werkgever? Hebben werkzoekenden een goed beeld van jou als werkgever, of vinden ze je imago juist stoffig?

Door een goede employer branding, oftewel de uitstraling die jij hebt als werkgever, trek je sneller nieuw personeel aan. Zij willen immers weten bij wie ze aan de slag gaan.

Wij helpen jouw bedrijf aan een geweldige uitstraling. Bijvoorbeeld door het maken van foto’s en video’s. Of we renoveren je website door verhalen van je huidige medewerkers toe te voegen.

Ik wil geweldige employer branding

‘Werken bij’ website laten maken

Heb je vaker openstaande vacatures? Een ‘werken bij’ website biedt de oplossing! Deze website is er puur op gericht om nieuw personeel te werven.

Op deze website staan je openstaande vacatures, maar ook content als verhalen van je medewerkers. Video’s doen het altijd goed, omdat sollicitanten dan een goed beeld krijgen van jouw bedrijf. Zij willen natuurlijk weten waar ze straks aan de slag gaan!

Recruitment website laten maken

Social media marketing

Je hebt pakkende vacatureteksten, je employer branding is in orde en je recruitment website staat inmiddels online. Nu is het tijd om sollicitanten te vinden!

Op social media plaatsen we je content zoals vacatureteksten en video's, zodat werkzoekenden dit te zien krijgen. Ook maken we pakkende advertenties, waarin we heel specifiek jouw doelgroep targeten.

Social media marketing uitbesteden

Waarom personeel werven uitbesteden aan Altijd Bekend?

Altijd Bekend zorgt dat nieuw personeel jou weten te vinden! Daarbij zijn we jouw recruitmentafdeling op afstand. Wij ontzorgen je van A tot Z. Al je wensen, ideëen en taken gooi je lekker over de schutting. Wij pakken ze op en zorgen dat ze op professionele wijze worden uitegevoerd.

Voor alle taken hebben we een expert, die precies weet hoe je het marketingmiddel perfect kan inzetten. Maar geen zorgen, je hebt slechts één contactpersoon waar je met al je vragen en wensen terecht kan.

Vind nieuwe medewerkers

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Wat betekent het werven van personeel?

Het werven van personeel omvat alle activiteiten die een bedrijf onderneemt om geschikte kandidaten te vinden en aan te trekken voor openstaande functies. Hierbij gaat het om het plaatsen van vacatures, het zoeken naar potentiële kandidaten, het screenen van cv's, het voeren van sollicitatiegesprekken en het selecteren van de meest geschikte kandidaten. Het doel is om gekwalificeerde mensen te vinden die kunnen bijdragen aan het succes en de groei van het bedrijf.

Hoe kun je het beste nieuw personeel werven?

Het werven van personeel gebeurt tegenwoordig voornamelijk online. Populaire methoden zijn het gebruik van online vacatureplatforms, investeren in employer branding, actief zijn op sociale media, netwerken op professionele platforms zoals LinkedIn, het opzetten van referral programma's en het creëren van wervende video's. Door deze online strategieën te combineren, kun je het beste talent vinden en aantrekken voor jouw organisatie.

Hoe trek je de juiste medewerkers aan?

Om de juiste medewerkers aan te trekken, is het belangrijk om een gerichte aanpak te hanteren. Allereerst moet je duidelijk definiëren wat je zoekt in een medewerker. Dit omvat niet alleen de benodigde vaardigheden en ervaring, maar ook de persoonlijke eigenschappen die passen bij jouw bedrijfscultuur. Daarnaast is het van belang om een sterk werkgeversmerk op te bouwen, zodat potentiële kandidaten worden aangetrokken tot jouw bedrijf.

Gebruik diverse wervingskanalen, zoals online vacatureplatforms en netwerkevenementen, en pas geschikte screeningmethoden toe om ervoor te zorgen dat je de juiste kandidaten selecteert.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje