Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Dennie van Herwijnen is, samen met zijn vrouw, eigenaar van Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen. Dit familiebedrijf wordt door de vijfde generatie Van Herwijnen gerund. Absoluut iets om trots op te zijn!

Hiermee hebben wij Van Herwijnen altijd bekend gemaakt:
Social Media
Advertenties
Content beheer
Training

Case

Ondanks dat het bedrijf te koop staat, wilde Dennie graag meer doen met de website. Alles onder het motto “stilstand is achteruitgang”. De websitemaker leverde goed werk op, maar bood geen SEO-diensten aan. Daar kwam Altijd Bekend in beeld. Dennie is groot voorstander van lokale samenwerkingen en wilde dus logischerwijs samenwerken met een Zoetermeers marketingbureau. Hij kent Lars, een van de partners van Altijd Bekend, waardoor het balletje voor een SEO-traject begon te rollen. De digitaliseringsvoucher, een subsidie vanuit de provincie, gaf de doorslag.

“Je moet een band hebben met elkaar en dat voel ik zeker bij Altijd Bekend”  - Dennie van Herwijnen

Het fijne van Altijd Bekend vindt Dennie de mogelijkheid om te sparren. Hij is absoluut niet thuis in de wereld van online marketing en vind het daarom fijn dat iemand zijn wensen kan vertalen naar een goede strategie. Begrepen worden is daarin erg belangrijk. “Het gaat niet alleen om het uitvoeren, het gaat ook om het goed kunnen uitleggen wat je gaat doen”.

Resultaat

Ook het gewenste resultaat is behaald. Dennie is een creatief persoon en mede daarom niet zo van de cijfers. Hij was tevreden als meer klanten vertelden dat ze hem online gevonden hadden. Gedurende de samenwerking merkte hij op dat steeds meer mensen zijn winkel wisten te vinden, omdat ze hem via Google tegenkwamen.

Van Herwijnen Wandelspeciaalzaak is stukken beter zichtbaar in Google. Uit de eindmeting blijkt dat vooral specifieke typenummer wandelschoenen gevonden worden. Met zo’n 50 zoektermen op de eerste pagina’s in Google is genoeg websiteverkeer de komende tijd geen probleem.

“Je hebt als ondernemer iemand nodig om mee te groeien”

Dennie raadt ons absoluut aan en heeft de samenwerking als zeer fijn ervaren. We wensen hem veel succes bij zijn volgende ondernemersavontuur, aangezien hij van plan is om een camping te starten.