Corpus Activum

Bevlogen fysiotherapeuten

Corpus Activum is een fysiotherapiepraktijk in Zoetermeer. De bevlogen fysiotherapeuten helpen u verder door middel van fysiotherapeutische behandelingen, revalidatie en fysiotraining. Ook is Corpus Activum aangesloten bij TIGRA, een netwerk van bedrijfsfysiotherapeuten. Corpus Activum was een van de eerste klanten van Altijd Bekend en inmiddels werken we nog steeds nauw samen om ondersteuning te bieden in het marketing aspect.

Hiermee hebben wij Corpus Activum altijd bekend gemaakt:
Contentstrategiesessie
Social media
Webbouw
Campagnes

Case

Via de Business Breakfast Club kwam Pascal (mede-oprichter van Corpus Activum) in de zomer van 2019 in contact met Altijd Bekend. Sinds deze kennismaking groeide het idee dat zij iets met marketing moesten doen. Maar wat? “Als fysiotherapeuten hebben wij niet de dagelijkse focus op marketing en  hebben wij zeker niet alle marketingkennis is huis. Het  op deze manier uitbesteden van de marketing was niet eerder bij ons opgekomen. We waren dan ook erg benieuwd wat Altijd Bekend voor ons kon betekenen.”

Resultaat

Tijdens een kennismakingsgesprek vertelt Altijd Bekend welke expertises het marketingteam heeft en op welke manier er met klanten wordt samengewerkt. Vooral dat samenwerken vond Pascal belangrijk: “Het is tenslotte jouw bedrijf en je wilt wel weten wat er gebeurt.

Een ander belangrijk punt was de structuur. Altijd Bekend werkt wanneer het op social media marketing aankomt met een contentplanning. In deze planning wordt een maand vooruit gewerkt. Het grote voordeel voor Pascal: “Geen last-minute stress meer omdat we per se een bericht moeten plaatsen.” Voor Corpus Activum was de keus voor Altijd Bekend na dit gesprek snel gemaakt.

"Er wordt met je meegedacht, de lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd."

De samenwerking begon met een contentstrategiesessie. In deze sessie wordt bekeken wat de klant wil bereiken en hoe we dat gaan realiseren. Pascal: “Het was fijn om even heel duidelijk te krijgen wat we nu precies willen en welke middelen we moeten inzetten.” Na de contentstrategiesessie zijn de marketeers van Altijd Bekend aan de slag gegaan. Tijdens de samenwerking zijn onder andere de social media kanalen onder handen genomen en is er een nieuwe gebruiksvriendelijke website gebouwd. Ook is er veel contact geweest over projecten en campagnes.

"Altijd Bekend is persoonlijk en zorgt voor continuïteit en structuur."

Corpus Activum beschrijft de samenwerking als persoonlijk en laagdrempelig. Pascal raadt een samenwerking met Altijd Bekend dan ook aan iedereen aan.