Museum de Voorde

Een dynamisch museum

Museum De Voorde in Zoetermeer gaat over de verschillen en overeenkomsten tussen mensen. Door middel van activiteiten en tentoonstellingen wil het museum overbrengen dat we, ondanks de verschillen, meer op elkaar lijken dan we denken. De samenwerking met Museum De Voorde kwam eind 2019 tot stand.

Hiermee hebben wij Museum de Voorde altijd bekend gemaakt:
Social Media
Advertenties
Content beheer
Training

Case

Eind 2019 had Sabine Huls, directeur van Museum De Voorde, een vacature open staan voor een marketing en communicatie functie. Aangezien er niet meteen een geschikte kandidaat gevonden werd om de vacature in te vullen, kwam de continuïteit van de marketing en communicatie inspanningen in gevaar. Er moest nagedacht worden over een tussenoplossing.

Resultaat

In 2019 heeft Fluxility de website van Museum De Voorde gebouwd. In een gesprek over de website en op de hoogte van de situatie bij Museum De Voorde, kwam zo het nieuwe label Altijd Bekend ter sprake. Altijd Bekend bood namelijk de mogelijkheid om de marketing en communicatie van het museum tijdelijk uit handen te nemen. Sabine: “Het was voor mij een nieuw concept, maar na een tweede gesprek was ik overtuigd.”

"Altijd Bekend zorgde voor continuïteit in de marketingcommunicatie voor het museum."

Tijdens de samenwerking ervaarde Sabine een grote ondersteuning van Altijd Bekend op de verschillende aspecten van marketing. Zo onderhield Altijd Bekend onder andere de social media kanalen, zetten we social media advertenties op en beheerden we de webcontent.

Daarnaast vond Sabine het fijn om wat te leren over het vak marketing en waarom bepaalde activiteiten werden uitgevoerd. Sabine omschrijft de samenwerking als betrokken, proactief en klantvriendelijk: “Ik vond jullie aardige mensen en het was fijn om met jullie samen te werken. Het gaf mij een fijn gevoel om te weten dat de marketingactiviteiten goed en professioneel werden uitgevoerd.” Inmiddels heeft Museum De Voorde de vacature ingevuld. Na een korte overdrachtsperiode is de succesvolle samenwerking beëindigd.