Haal meer uit je websitebezoekers met leadherkenning!

Maak onderscheid tussen klanten en leads die je website bezoeken, toon gepersonaliseerde content aan de juiste doelgroep, versterk je online advertentiecampagnes en meer! Met Salesfeed krijg je meer inzicht in welke organisaties en bedrijven op je website komen. Dus niet alleen weten hoeveel bezoekers je hebt, maar ook specifiek welke organisaties. Herken de bedrijven die overduidelijk interesse hebben in je dienstverlening maar de laatste stap niet nemen!

Vertel mij meer

Herken leads, klanten en meer

Met Salesfeed wordt een groot deel van de organisaties die jouw website bezoekt herkend. Bepaal wanneer iemand een prospect is en ontvang een bericht bij bezoek aan de website. Importeer jouw klanten zodat jij je puur kan richten op leads, bekijk bezoekverslagen en meer. 

Meten is weten en met Salesfeed weet je meer! 

Stem je website af op de bezoeker

Hoe fijn zou het zijn als jouw prospect bij het bezoeken van jouw website content krijgt te zien die aansluit bij zijn of haar behoeften? Of als bezoekers vanuit jouw e-mailcampagne een andere homepage te zien krijgen dan de organische bezoekers? Dat kan met Salesfeed. 

Benieuwd hoe dit allemaal werkt?

Vraag een kosteloze demo aan met Salesfeed

Eerst ervaren wat Salesfeed voor je kan betekenen voordat je aan de slag gaat met Salesfeed? Vraag dan een kosteloze demo aan. Tijdens deze demo laat de leadgeneratie expert je precies zien wat de meerwaarde is van Salesfeed, waarvoor je Salesfeed kunt gebruiken en welke informatie je door middel van Salesfeed kunt verzamelen. Ga aan de slag met leadgeneratie en versterk jouw online campagnes door middel van deze tool.

Vraag een demo aan


Een greep uit onze overige diensten

Altijd tevreden: