Leadgeneratie

Krijg nieuwe leads

Hulp nodig bij het aantrekken van nieuwe klanten? Besteed je leadgeneratieproces uit aan Altijd Bekend! Wij helpen je om gevonden te worden door je doelgroep.

Wij helpen MKB’ers om  hun marketingactiviteiten goed en gericht uit te voeren, om zo voor meer klanten en meer omzet te zorgen.

Maak nu een persoonlijke afspraak!

 

______

Leads genereren kan op diverse manieren en in verschillende fasen van het aankoopproces. Wil jij mensen bekend maken met jouw dienstverlening? Dan schrijven we een e-book of een whitepaper met concrete tips waar mensen wat aan hebben. Wil jij je richten op mensen die jouw producten of diensten overwegen? Dan kan een interactief webinar de oplossing bieden. Voor elke situatie bedenken we een passende oplossing.

Ook gaan we een stapje verder dan dat. We bellen je warme leads, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Veel MKB'ers hebben geen tijd om leads na te bellen of kijken hier erg tegenop. Besteed het proces van leadgeneratie en opvolging uit! Terwijl jij je richt op de bedrijfsvoering, brengt Altijd Bekend nieuwe potentiële klanten voor je aan.

______

 

Leads werven met content

Heb je nog geen leads die we kunnen opvolgen? Geen probleem, wij regelen dit volledig voor je. We schrijven geweldige content die je doelgroep zal boeien.

Benieuwd hoe we dit doen? We vertellen je graag onze methode. Kom samen met ons een kop koffie drinken.

Meer over onze aanpak

Telefonische leadgeneratie

Telefonische leadgeneratie

Zie je op tegen het bellen van je leads? Geen probleem, je bent echt niet de enige. Cold calling is vaak niet de favoriete bezigheid van een ondernemer. Daarom doen wij het graag voor je!

Of je leads nou al interesse hebben getoond, of juist niet. Wij bellen ze voor je op om jouw aanbod op tafel te leggen.

Bel mijn leads

Salesfeed

Leadgeneratie tools

Dankzij slimme tools achterhalen we welke bedrijven op jouw website zijn geweest. Vervolgens filteren we de juiste bedrijven er uit en bellen we die op.

Dit doen we met behulp van het programma Leadinfo.

Ik wil nieuwe leads

De juiste marketing voor iedereen!

Altijd tevreden: