Adverteren in zoekmachines

Door te adverteren met Google Ads (voorheen AdWords) of Microsoft Ads sta je direct bovenaan de zoekmachines, bij de betaalde zoekresultaten. Onze SEA-specialisten helpen je graag om online gevonden te worden door je doelgroep.

 ALTIJD controle over je eigen advertenties
ALTIJD inzicht in de prestaties
ALTIJD een vast aanspreekpunt
 ALTIJD flexibel en schaalbaar

Nu advertenties laten maken

Jouw website direct bovenaan

Binnen een dag bovenaan staan in Google? Het kan! Door Google Ads te gebruiken staat je advertentie direct boven de organische zoekresultaten. Je bepaalt zelf op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Wij maken deze Google Ads voor je en optimaliseren ze wekelijks, zodat ze steeds rendabeler worden!

Ook maken we advertenties in Microsoft Ads. Dit platform biedt veel kansen, onder andere omdat er relatief weinig concurrentie is!

Pascal

Er wordt met je meegedacht, de lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd.

Pascal Eigenaar van Corpus Activum

Overal online zichtbaar

Met Google Ads is het mogelijk om te adverteren in de zoekresultaten, maar ook daarbuiten. Denk dan aan reclames op YouTube, Google Maps, of reclamebanners op andere websites. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook met Microsoft Ads wordt er steeds meer mogelijk! Vaak zijn de kliks goedkoper dan in Google Ads.

Advertenties laten maken

Continu analyseren en optimaliseren

Wij monitoren continue hoe effectief je advertenties zijn. Door de statistieken te bekijken krijgen we inzicht in welke advertenties goed presteren en welke juist niet. We optimaliseren de advertenties tot ze perfect zijn!

Waarom adverteren in zoekmachines uitbesteden bij Altijd Bekend?

Onze SEA-specialisten helpen je graag om gevonden te worden door je doelgroep! Wij maken je advertenties, maar ook andere benodigde content zoals HTML5 banners of professionele video's. De resultaten van je advertenties geven we elke maand aan je door. Zo heb je altijd inzicht in hoe goed je advertenties presteren.

Doen wij alleen SEA? Nee hoor! Wij doen nog veel meer, van strategie tot uitvoering. Zie ons als je marketingafdeling op afstand. Jij hebt het idee, wij doen de uitvoering. Alle taken gooi je lekker over de schutting, waarna wij het op professionele wijze uitvoeren.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Weten wat Google Ads je opleveren?

Benieuwd naar de potentie van Google Ads? Wij maken graag een schatting voor je! Bedenk enkele zoektermen, wij kijken vervolgens hoeveel advertentiebudget je ongeveer kwijt bent voor één nieuwe lead.

Ik wil weten hoeveel Google Ads kost

 

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Hoeveel betaal je per klik?

Dit bedrag verschilt per zoekterm en is sterk afhankelijk van de hoeveelheid concurrentie. We geven je graag een indicatie van de kosten om een nieuwe klant te werven. Stuur ons nu een e-mail met je zoektermen waarop je gevonden wil worden.

Wat zijn de mogelijkheden van Google Ads?

Tegenwoordig zijn er talloze manieren van adverteren. Er is veel meer mogelijk dan het maken van de standaard tekstadvertenties. Denk dan aan adverteren binnen Google Maps, adverteren in Gmail, op YouTube en nog veel meer.

Is het Google Ads of Google AdWords?

Google heeft in 2018 de naam veranderd van Google AdWords naar Google Ads. De laatste is dus de juiste benaming, maar toch kennen veel mensen het nog als AdWords

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Deze klanten maken we blij

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.