Gebruikers toevoegen aan Google Ads

In onderstaande slides staat stapsgewijs uitgelegd hoe je ons toevoegt als beheerder aan je Google Ads account. Op deze manier krijgen wij toegang tot je websitestatistieken en kunnen wij de werkzaamheden beter uitvoeren.

Bekijk de instructies

Instructies om Altijd Bekend toe te voegen als beheerder

Swipe naar links of druk op het bolletje onderaan om naar de volgende stap te gaan.

Stappenplan instructies

Ga naar Google Ads en log in met je bedrijfsgegevens.

Stap 1: Je ziet nu de homepage. Klik rechtsboven in het grijze balkje op "tools en instellingen".

Stap 2: Er is een uitklapmenu geopend. Klik onder het kopje "instellen" op "toegang en beveiliging".

Stap 3: Klik linksboven de tabel op het blauwe plusje.

Stap 4: Vul samenwerken@altijdbekend.nl in.

Stap 5: Vink op dezelfde pagina "beheerder" aan.

Stap 6: Klik op de blauwe knop "uitnodiging verzenden".