Website laten maken?

Een website is essentieel voor je organisatie. Maar behaal jij wel de gewenste resultaten? Is jouw website vindbaar in Google? Vinden je bezoekers de informatie die ze zoeken, of klikken ze je site juist direct weg?

Bij Altijd Bekend denken onze experts altijd met je mee, zodat jouw website perfect aansluit op de doelen van je organisatie. We bouwen je website, maar zorgen ook voor bezoekers. Onze decennialange ervaring in websites én marketing helpt daar zeker bij!

Offerte voor website aanvragen

Een professionele website op maat

Websites maken doen we al sinds 2005. We durven dan ook wel te stellen dat we een gelikte website kunnen maken. En dat vinden onze honderden klanten ook.

Wil je gebruikmaken van onze ruime ervaring om een prachtige website voor jouw bedrijf te krijgen? Neem dan nu contact op. In een adviesgesprek nemen we graag al je wensen door. Daarna stellen we een vrijblijvende offerte op.

Adviesgesprek aanvragen

Geschikt voor elk apparaat

Mobiel, tablet of desktop. Jouw website ziet er niet alleen goed uit op alle devices, maar werkt overal optimaal! Door de nieuwste technieken te combineren met doordacht design ziet jouw website er op elk apparaat prachtig uit.

Een responsive website is gebruiksvriendelijk, maar ook een absolute must voor goede vindbaarheid in Google.

Bekijk ons portfolio

Makkelijk in beheer

Voor elke kleine wijziging op je website wil je niet continu moeten bellen of mailen voor hulp. Maar, geen zorgen! Kleine wijzigingen voer je op onze website eenvoudig zelf door, omdat ons systeem zeer eenvoudig is.

Wij maken gebruik van het Django CMS. Dit systeem is zeer veilig, snel en uitbreidbaar met nieuwe applicaties. Vrijwel alles is mogelijk! Als je een functie mist, bouwen die 'gewoon' erbij.

Heb je alsnog hulp nodig? Geen probleem, ons supportteam staat elke werkdag voor je klaar!

Adviesgesprek aanvragen

Pagina's aanpassen in Django is lekker eenvoudig. Geen code, geen jargon, geen onoverzichtelijke menu's. Ook niet-developers kunnen hiermee werken.

Jorrit Rensen Marketeer bij Altijd Bekend

Altijd bereikbaar voor al je vragen

Lukt het je niet om een video te plaatsen? Even vergeten hoe je metateksten aanpast? Geen zorgen, ons team staat elke werkdag voor je klaar!

Voor al je vragen kan je terecht. Bel ons als je direct een oplossing wil. Of stuur ons een mailtje, dat is je eigen keuze.

Goede hosting en onderhoud

Een goede website verdient goede hosting. Onder een Ferrari zet je immers ook geen goedkope banden. Onze hosting is snel, veilig en betrouwbaar. Ook doen wij het onderhoud van je website. Zo blijft je website veilig, nu en over een paar jaar.

Het voordeel van deze diensten bij ons afnemen is dat wij efficiënt te werk kunnen gaan. We zijn niet meer afhankelijk van derden, wat veel tijd scheelt. Tijd die we niet meer aan jou hoeven te factureren.

Ik wil een professionele website

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Hoeveel kost een website?

We maken websites vanaf € 2.500 euro. We hebben echter ook websites gemaakt van meer dan € 100.000. Het is dus geheel afhankelijk van jouw wensen. Maak daarom een vrijblijvende afspraak. In een persoonlijk gesprek brengen we je wensen in kaart en stellen we op basis daarvan een vrijblijvende offerte op.

Op basis van welk systeem maken jullie websites?

Wij gebruiken Django. Dit systeem is zeer snel, veilig en schaalbaar. Wil je een maatwerk applicatie? Geen probleem, die maken we graag erbij. Django is een zeer robuust framework, waar vele bedrijven gebruik van maken. Wist je bijvoorbeeld dat Instagram gemaakt is met Django?

Maken jullie mijn website ook vindbaar?

Zeker! Diensten die wij uitvoeren zijn SEO, Google Ads, e-mailmarketing, data-analyse en nog veel meer. Wij geloven echter meer in langdurige samenwerkingen, waar we beginnen met een goede strategie. Hoe dat in z'n werk gaat? Bekijk daarvoor de pagina over marketingstrategie.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.