Social media uitbesteden

Jouw socials, onderhouden door een ervaren social media bureau. Want waarom zou je het zelf doen, als je het eenvoudig kan uitbesteden? Kom in contact met je klanten op social media, dankzij het (laten) plaatsen van goede content!

Wij maken je social media berichten op platformen als LinkedIn, Instagram, TikTok, Snapchat en nog veel meer.

 ALTIJD met een strategie
ALTIJD in controle blijven
ALTIJD persoonlijk contact
 ALTIJD bekend

Nu social media uitbesteden

Content zelf maken, of contentbeheer uitbesteden?

Waarom zelf je content maken, als je het kan overlaten aan onze marketingexperts? Wij schrijven je teksten, maken mooie afbeeldingen en schieten eventueel video's.

Voordat de maand begint krijg je de berichten toegestuurd, zodat je ze zelf kan controleren voordat ze online gaan. Keur je ze goed? Top, dan gaan we ze inplannen!

Sabine Huls

Altijd Bekend zorgde voor continuïteit in de marketingcommunicatie voor het museum.

Sabine Huls Museum De Voorde

Altijd volgens planning

Je social media marketing uitbesteden doe je niet zomaar. Het moet vlekkeloos verlopen en je moet er zo min mogelijk omkijken naar hebben. Juist daarom maken we altijd een goede planning. Hierin staat het onderwerp van de post, het tijdstip dat het live gaat en natuurlijk het kanaal waarop het geplaatst wordt.

Wij maken en plaatsen het, jij hoeft het enkel goed te keuren. Altijd controle over je eigen social media, zo zien wij het graag!

Ik wil social media beheer uitbesteden

Advertenties op social media

Wil je naast social media beheer uitbesteden ook gelijk advertenties laten maken? Geen probleem, wij pakken dit ook graag voor je op! Onze advertising specialist bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Wij adverteren op platformen als Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat en Google.

Waarom social media uitbesteden bij Altijd Bekend?

Onze marketingexperts hebben veel ervaring met het schrijven van goede social media berichten. We beginnen altijd met een strategie, waarin we je helemaal uithoren over jouw bedrijf. We willen weten wat je doet, wie je doelgroep is, welke boodschappen zij willen horen, welke ongemakken zij ervaren, enzovoorts. Op basis van de informatie uit deze contentstrategie weten we doeltreffende berichten te maken.

Daarnaast kan je ons voor alles inzetten. Ook voor SEO, e-mailmarketing en het laten maken van een website ben bij ons aan het goede adres! Altijd Bekend is jouw samenwerkingspartner op het gebied van online marketing.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Download gratis onze contentkalender

Benieuwd hoe wij onze contentkalender voor je gaan inzetten? Download dan nu volledig kosteloos de contentkalender.

In dit overzicht zet je het bericht wat je wil plaatsen, samen met de datum/tijdstip en het gewenste platform. Op die manier krijg je een goed overzicht van de onderwerpen die je wil behandelen in je social media berichten.

Download de contentkalender

 

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Waarom moet ik op social media aanwezig zijn?

Vrijwel elke Nederlander heeft minimaal één social media kanaal waarop hij/zij actief is. Door het maken van content, zoals foto’s of blogs, bereik jij je doelgroep. Je kan commerciële berichten plaatsen, maar ook simpelweg zeer goede informatie weggeven.

Het voordeel hiervan? Je doelgroep zal jou als autoriteit gaan zien, waardoor ze eerder geneigd zijn om zaken met je te doen.

Voor welke platformen maken jullie content?

We maken voor vrijwel elke platformen content. Denk dan aan LinkedIn, Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok en Pinterest. Staat jouw gewenste platform er niet tussen? We horen graag je wensen!

Hoeveel advertentiebudget heb ik nodig?

Altijd Bekend helpt je met het bedenken, maken en plaatsen van geweldige content op social media. 

We starten bij de strategie. Wie is jouw doelgroep? Wat zijn jouw bedrijfsdoelen? Welke content sluit aan bij zowel je bedrijfsdoelen als de behoefte van de doelgroep? Deze vragen en meer worden beantwoord in een strategiesessie.

Nadat de strategie helder is gaan we aan de slag! We maken de content ruim van tevoren en vragen uiteraard eerst om jouw goedkeuring. Pas als je de berichten hebt goedgekeurd worden ze ingepland om online te zetten. 

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Deze klanten maken wij altijd bekend

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.