Job marketing

Het werven van personeel is tegenwoordig een echte uitdaging, zeker nu het aantal vacatures het aantal werkzoekenden overstijgt. Om je te onderscheiden in deze competitieve markt, biedt Altijd Bekend ondersteuning in job marketing. Wij helpen jouw bedrijf om op te vallen door het optimaliseren van je vacatureteksten, het versterken van je werkgeversmerk en het creëren van een aantrekkelijke recruitment website. Daarnaast zetten we advertentiestrategieën in op platforms zoals Instagram en LinkedIn, produceren we doeltreffende wervingsvideo's en implementeren we diverse andere effectieve strategieën om jouw ideale toekomstige werknemers effectief te bereiken en te overtuigen.

Nu job marketing uitbesteden

Vacatureteksten laten schrijven

Het aantrekken van nieuw personeel begint met een sterke vacaturetekst. Heb je je wel eens afgevraagd of jouw vacatureteksten echt effectief zijn?

Bij Marketingbureau Altijd Bekend specialiseren we ons in het schrijven van pakkende vacatureteksten die nauw aansluiten bij de wensen en verwachtingen van werkzoekenden. We stemmen het taalgebruik zorgvuldig af op het niveau en de leeftijd van de doelgroep.

Onze ruime ervaring stelt ons in staat om precies te weten welke elementen belangrijk zijn voor een aantrekkelijke vacaturetekst en welke formuleringen potentiële kandidaten kunnen afschrikken en aanzetten tot verder zoeken. Laat het schrijven van jouw vacatureteksten over aan de experts in job marketing bij Altijd Bekend en zorg ervoor dat je de juiste talenten aantrekt.

Pakkende vacaturetekst laten schrijven

Versterk je employer branding

Hoe word je gezien als werkgever? Hebben potentiële werknemers een positief beeld van jou of komt je imago wat verouderd over?

Een sterke employer branding is cruciaal om snel en effectief nieuw personeel aan te trekken. Kandidaten willen immers een duidelijk beeld hebben van het bedrijf waar ze mogelijk gaan werken.

Bij Altijd Bekend helpen we jouw bedrijf om een indrukwekkende uitstraling als werkgever te ontwikkelen. Dit doen we door professionele foto’s en video’s te maken die de essentie van jouw bedrijfscultuur vastleggen. Daarnaast kunnen we je website een frisse uitstraling geven door er verhalen van huidige medewerkers aan toe te voegen, wat een authentiek en aantrekkelijk beeld schept voor toekomstige werknemers.

Laat ons je helpen om je employer branding te versterken en maak je bedrijf een aantrekkelijke keuze voor topkandidaten.

Ik wil geweldige employer branding

‘Werken bij’ website laten maken

Heb je regelmatig te maken met openstaande vacatures? Overweeg dan een 'Werken Bij' website, speciaal ontworpen om effectief nieuw personeel te werven. Deze website focust zich volledig op het aantrekken van potentiële werknemers.

Een 'Werken Bij' website van Marketingbureau Altijd Bekend bevat niet alleen je actuele vacatures, maar ook boeiende content zoals verhalen van je huidige medewerkers. Video's zijn een krachtig middel binnen deze setting; ze geven sollicitanten een realistisch beeld van de werkomgeving en de bedrijfscultuur. Kandidaten krijgen zo een duidelijk beeld van de plek waar ze mogelijk hun toekomst gaan opbouwen.

Laat ons een 'Werken Bij' website voor je bedrijf opzetten en trek effectiever en sneller het juiste talent aan.

Recruitment website laten maken

Social media marketing

Nu je aantrekkelijke vacatureteksten klaar hebt, je employer branding sterk staat, en je recruitment website live is, is het tijd om actief sollicitanten te werven!

Bij Altijd Bekend benutten we de kracht van social media om je content, zoals vacatureteksten en promotievideo's, rechtstreeks onder de aandacht van potentiële werknemers te brengen. We ontwikkelen daarnaast gerichte advertenties die speciaal zijn ontworpen om jouw doelgroep aan te spreken.

Door effectief gebruik te maken van platforms zoals Instagram, LinkedIn, en Facebook, zorgen we ervoor dat jouw vacatures niet alleen worden gezien, maar ook resulteren in kwalitatieve sollicitaties. Laat ons je helpen om de juiste kandidaten te bereiken en overtuigen met onze gespecialiseerde aanpak in job marketing.

Social media marketing uitbesteden

Waarom job marketing uitbesteden aan Altijd Bekend?

Bij Altijd Bekend begrijpen we hoe belangrijk het is dat nieuw personeel jou kan vinden. Daarom fungeren wij als jouw externe recruitmentafdeling, waarbij we je volledig ontzorgen van A tot Z. Je kunt al je wensen, ideeën, en taken eenvoudig aan ons overdragen. Wij pakken deze vervolgens op en zorgen ervoor dat ze op professionele wijze worden uitgevoerd.

Ons team bestaat uit experts op elk gebied van job marketing, die precies weten hoe zij marketingmiddelen optimaal kunnen inzetten om de beste resultaten te behalen. En maak je geen zorgen: je hebt maar één contactpersoon bij ons, waardoor communicatie simpel en direct blijft. Bij ons staat gemak en effectiviteit voorop, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Vind nieuwe medewerkers

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Wat is job marketing?

Job marketing is een strategie gericht op het aantrekken van geschikte kandidaten voor vacatures. Het combineert marketingtechnieken en recruitmentpraktijken om de zichtbaarheid van vacatures te vergroten en de juiste talenten aan te trekken. Belangrijke elementen zijn het ontwikkelen van aantrekkelijke vacatureteksten, het versterken van het werkgeversmerk, en het inzetten van digitale platforms zoals sociale media en gespecialiseerde jobboards. Het doel van job marketing is niet alleen om vacatures te vullen, maar ook om een positief en aantrekkelijk beeld van de organisatie te schetsen als werkgever.

Hoe kun je het beste nieuw personeel werven?

Om nieuw personeel te werven, kun je een combinatie van strategieën inzetten. Plaats vacatures op online jobboards om veel mensen te bereiken en bouw aan je merk als werkgever om aantrekkelijk te zijn. Gebruik sociale media zoals LinkedIn en Facebook om vacatures te delen en te netwerken met potentiële kandidaten. Het opzetten van een doorverwijsprogramma kan bestaande werknemers motiveren om geschikte kandidaten aan te dragen. Ook zijn video’s die je bedrijf en de sfeer laten zien, effectief om de interesse van sollicitanten te wekken.

Hoe trek je de juiste medewerkers aan?

Om de juiste medewerkers te vinden, is het belangrijk om precies te weten wat je zoekt. Dit betekent dat je duidelijk moet definiëren welke vaardigheden, ervaringen en persoonlijke eigenschappen iemand moet hebben om goed in je team te passen. Daarnaast is het cruciaal om je bedrijf aantrekkelijk te presenteren als werkgever, zodat je potentiële kandidaten aantrekt. Gebruik verschillende wervingskanalen zoals online vacaturesites en netwerkevenementen. Het is ook belangrijk om goede methoden te gebruiken om te screenen of kandidaten echt geschikt zijn voor de functie.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje