Een goed begin is het halve werk!

Om te zorgen voor een vlot ontwikkeltraject van de nieuwe website hebben we wat informatie nodig.

Vul onderstaand formulier in en zorg dat het logo als .SVG of als .EPS bestand wordt toegevoegd (dit kun je eventueel vragen vragen aan de ontwerper van je logo).

Zijn er vragen?

Bel dan gerust met 079 889 41 51 of mail naar support@fluxility.com. Je kan natuurlijk ook contact opnemen met je contactpersoon bij ons!

 

1. Algemene informatie


2. Domein en e-mail

De domeinnaam van je website is wat er in de browser wordt ingetypt om je website te bereiken (bijv. altijdbekend.nl). Om je website onder dit domein te zetten moet deze uiteraard in jullie bezit zijn.

E-mailadressen zijn over het algemeen gekoppeld aan je domein (bijv. altijdbekend.nl en info@altijdbekend.nl) door middel van zogenoemde DNS instellingen.

Het is uiteraard belangrijk dat bij het live-gaan van de nieuwe website, de e-mailadressen correct blijven werken.

Daarom is het van belang dat wij weten wie er toegang heeft tot de DNS instellingen (vaak een IT beheerder of intern via een inlog bij de domeinprovider).
 

Indien jullie gebruik maken van een IT beheerder voor het domein en de e-mail graag onderstaande invullen:


Het logo en de huisstijl

Om de nieuwe website te kunnen ontwikkelen hebben wij uiteraard jullie logo en huisstijlkleuren nodig. Het logo dient aangeleverd te worden als .SVG of .EPS bestand.

Dit zijn schaalbare bestanden die groter of kleiner gemaakt kunnen worden zonder korrelig te worden (worden ook gevraagd bij eventueel drukwerk).

Als dit bestandsformaat niet voorhanden is, informeer dan bij de designer van jullie logo, die hebben over het algemeen de correcte bestanden.

Kleurcodes van jullie huisstijl kunnen wij over het algemeen uit het logo halen. Als er kleuren zijn binnen de huisstijl die niet in het logo voorkomen ontvangen we graag daar de kleurcodes van (bijv. #ffffff).
 

Content

Je website staat of valt natuurlijk met de inhoud. Dus teksten en bijvoorbeeld afbeeldingen.

Vaak worden deze 1op1 overgenomen van de oude website, maar een nieuwe website biedt natuurlijk de uitgelezen kans om deze eens goed onder de loep te nemen!

Belangrijk is vooral dat de nieuwe website niet live kan zonder inhoud!

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.