Laat je marketing gewoon over aan experts

Kost het beheren van je social media je te veel tijd? Of behaal je niet de resultaten die je wil behalen? Social media uitbesteden is een goed idee als je meer uit jouw socials wilt halen en een marketeer het werk wilt laten doen. 

Altijd Bekend helpt je met het bedenken, maken en plaatsen van geweldige content op social media. 

Maak nu een persoonlijke afspraak!

 

 

"Altijd Bekend zorgde voor continuïteit in de marketingcommunicatie voor het museum."

- Museum De Voorde

 

 

 

"Geen last-minute stress meer omdat we per se een bericht moeten plaatsen."

- Corpus Leiden


Vrijwel elke Nederlander heeft minimaal één social media kanaal waarop hij/zij actief is. Door het maken van content, zoals foto’s of blogs, bereik jij je doelgroep. Je kan commerciële berichten plaatsen, maar ook simpelweg zeer goede informatie weggeven.

Het voordeel hiervan? Je doelgroep zal jou als autoriteit gaan zien, waardoor ze eerder geneigd zijn om zaken met je te doen. Deze content plaatsen we op kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Hoe we dat doen?


Beginnen bij de basis

We starten bij de strategie. Wie is jouw doelgroep? Wat zijn jouw bedrijfsdoelen? Welke content sluit aan bij zowel je bedrijfsdoelen als de behoefte van de doelgroep? 

Deze vragen en meer worden beantwoord in een strategiesessie.

Ik wil een strategiesessie

 

Gaan met die banaan

Nadat de strategie helder is gaan we aan de slag! We maken de content ruim van tevoren en vragen uiteraard eerst om jouw goedkeuring. Pas als je de berichten hebt goedgekeurd worden ze ingepland om online te zetten. 

Maak mijn content!

 

Helpdesk Altijd Bekend

5 dagen per week beschikbaar

Wij zijn elke werkdag beschikbaar voor al je vragen. Liever even sparren, of even de voortgang bespreken? Dan ben je van harte welkom op kantoor!

Kennismaken met het team

 

Kalender

Contentkalender

Benieuwd hoe wij onze contentkalender voor je gaan inzetten? Download dan nu volledig kosteloos de contentkalender. In dit overzicht plaats je wat, wanneer en op welk platform je iets plaatst.

Download de contentkalender


Wil jij je social media beheer uitbesteden aan experts?
Neem dan nu contact op!

Nu contact opnemen

 

Alles halen uit social media!

Altijd tevreden: