Online adverteren: bereik je doelgroep!

Door online te adverteren kun je een deel van je doelgroep aanspreken, die je via traditionele kanalen nooit zou bereiken. Er zijn tal van kanalen, manieren en middelen om jouw advertenties de wereld in te helpen. De advertentie experts van Altijd Bekend staan voor je klaar om de juiste advertentie via het juiste middel op jouw doelgroep af te sturen.

Ga jij van start met social media adverteren? Volg onze social media advertentie checklist zodat jij geen enkele stap mist!

Download de advertentie checklist
 

Jonge vrouw stelt op de computer de doelgroep in voor een social media advertentie.

Advertentie strategie op maat

Wanneer je aan de slag wilt met online adverteren maken we voor jouw advertenties natuurlijk eerst een strategie op maat. Welke doelgroep(en) wil je aanspreken, wat moet de doelgroep doen en welke informatie moet de doelgroep ontvangen?

Vervolgens zorgen wij ervoor dat de gekozen advertentiekanalen klaar en ingesteld zijn om mee te adverteren. Staan alle gegevens van de onderneming ingevuld? Hoe is het gesteld met de concurrentie?

Natuurlijk behoeden we je tijdens het opzetten van de advertenties ook voor de meest gemaakte fouten bij adverteren. Zoals het klikken op de 'promoot je bericht' of 'bericht promoten' knop op Facebook en Instagram. Lees hier waarom je dit beter kunt laten.

Online advertentie mogelijkheden

Als alle voorbereidingen zijn gedaan is het tijd voor actie. Vanuit onze kennis en ervaring maken wij de advertenties die nodig zijn om jouw doelen te behalen. Van het schrijven van actiegerichte reclame teksten tot het vormgeven van het beeldmateriaal. Een greep uit de mogelijkheden binnen online adverteren:

Zoekmachine adverteren (SEA): bereik mensen die al actief naar bepaalde producten of services zoeken in Google.
• Social media adverteren: adverteer via kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Welke passen bij jouw organisatie?
• Display adverteren: adverteer met jouw beeldmateriaal op specifieke (Google) websites uit het Google Display Netwerk.
Remarketing: bereik mensen die jouw website al eens hebben bezocht met gerichte beeld-, tekst- of videoadvertenties.
 

Tijd voor resultaten

Nu de eerste online advertenties uit hebben gestaan, breekt het leukste gedeelte aan: de resultaten! Wat hebben jouw advertenties opgeleverd? Zijn jouw doelen volbracht? En zo niet, waar ging het mis? Uiteraard zitten wij in de tussentijd niet stil. Gedurende het hele advertentietraject meten en traceren wij jouw advertenties. Waar nodig optimaliseren wij de advertenties direct.

Ga jij met ons jouw marketinguitdaging aan?


Een greep uit onze overige diensten

Altijd tevreden: