Bereik snel je doelgroep met online adverteren

Bereik je doelgroep razendsnel en vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf met online adverteren. Wij helpen je om dit te realiseren door gericht advertenties te plaatsen op populaire platforms zoals Google, LinkedIn, Instagram, Snapchat, en YouTube. Door deze platforms strategisch in te zetten, zorgen we ervoor dat je boodschap de juiste mensen bereikt op de plekken waar ze het meest actief zijn.

We analyseren je doelgroep en stemmen de advertentiecampagnes nauwkeurig af op hun interesses en gedrag. Dit zorgt niet alleen voor een hogere betrokkenheid maar ook voor een effectievere besteding van je advertentiebudget.

 ALTIJD met een strategie
ALTIJD flexibel
ALTIJD persoonlijk contact
 ALTIJD bekend

Nu online advertenties laten maken

Direct zichtbaar met online adverteren


Online adverteren zorgt voor directe zichtbaarheid en snelle vindbaarheid door je doelgroep, soms al binnen een dag. De advertentiemogelijkheden zijn eindeloos en veelzijdig. Je kunt kiezen voor videoreclames op YouTube, die visueel aantrekkelijk zijn en een groot publiek kunnen trekken. Daarnaast kun je ook specifiekere advertenties plaatsen, zoals voor openstaande vacatures op LinkedIn, waarmee je direct de juiste professionals bereikt. Door de juiste platforms en strategieën te kiezen, kun je effectief communiceren met en inspelen op de behoeften van je doelgroep.

 

Sabine Huls

Altijd Bekend zorgde voor continuïteit in de marketingcommunicatie voor het museum.

Sabine Huls Museum De Voorde

Wij maken de content voor je advertenties

Ons team van marketingspecialisten staat klaar om alle content te creëren die je nodig hebt, van aantrekkelijke advertentieteksten tot boeiende video's. We hebben de expertise om te weten wat effectief is en wat minder goed werkt, zodat jouw content altijd optimaal presteert. Hier is een overzicht van wat we voor je kunnen maken:

  • Professionele foto's
  • Bedrijfsvideo's
  • Reels voor TikTok en Instagram
  • HTML5 banners voor Google Display

Nu advertenties laten maken

Continu analyseren en optimaliseren

Wij houden continu de effectiviteit van je advertenties in de gaten. Door regelmatig de prestatiegegevens en statistieken te analyseren, kunnen we zien welke advertenties succesvol zijn en welke minder goed presteren. Op basis van deze inzichten passen we de advertenties aan en blijven we ze verfijnen. Dit optimalisatieproces zetten we voort totdat de advertenties optimaal presteren en je de beste resultaten behaalt. Ons doel is om jouw advertentiecampagnes steeds effectiever te maken.

 

Waarom online adverteren uitbesteden bij Altijd Bekend?

Onze marketingspecialisten hebben de kennis en kunde om goede online advertenties op te zetten. We schrijven waar nodig je teksten, maken foto's en video, stellen de advertenties in en optimaliseren deze continu. Met andere woorden: jij het idee, wij de uitvoering.

Naast het maken van online advertenties doen we nog veel meer. We maken prachtige websites, zorgen dat deze hoger in Google komt, analyseren je data en optimaliseren je webpagina's voor conversie. Wij zijn dé samenwerkingspartner op het gebied van marketing!

Zie ons als je marketingafdeling op afstand. Jij hebt het idee, wij doen de uitvoering. Alle taken gooi je lekker over de schutting, waarna wij het op professionele wijze uitvoeren.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Download de advertentiechecklist

Teksten ready? Check! Doelgroep gedefineerd? Check! Visuals ready? Check!

Door onze checklist te gebruiken krijg je een goed overzicht van wat je allemaal nodig hebt voor het adverteren op internet. Download nu de checklist.

Download de checklist

 

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Hoeveel kost online adverteren

De kosten voor online adverteren hangen af van verschillende factoren, zoals het platform waarop je adverteert, het type advertenties dat je kiest, en de intensiteit van de concurrentie in je markt. Elk advertentieplatform, zoals Google, Facebook, of LinkedIn, heeft zijn eigen tariefstructuur die kan variëren van betalen per klik (CPC) tot betalen per duizend vertoningen (CPM).

De prijs wordt ook beïnvloed door de competitiviteit van de zoekwoorden die je selecteert. Populaire zoekwoorden in een concurrerende branche kunnen duurder zijn dan minder populaire zoekwoorden in een niche markt.

Wanneer je overweegt te adverteren, kunnen we je een betere kosteninschatting geven gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. We bekijken samen met jou de verschillende opties en adviseren je over de meest kosteneffectieve strategieën voor jouw campagne. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Hoeveel advertentiebudget heb ik nodig?

Het benodigde advertentiebudget kan sterk variëren afhankelijk van je doelen en het platform waarop je adverteert. Adverteren kan vaak al vanaf één euro per dag, maar we raden aan om een dagbudget van minimaal 10 euro beschikbaar te stellen. Dit geeft je meer ruimte om de prestaties van je advertenties te testen en te optimaliseren.

Een hoger budget kan ook helpen om sneller data te verzamelen, wat belangrijk is voor het maken van strategische beslissingen en het aanpassen van je campagnes voor betere resultaten. Het uiteindelijke budget dat je instelt, moet passen bij de grootte van je doelgroep, de concurrentie binnen je sector, en je algemene marketingdoelen. Als je niet zeker weet waar te beginnen, kunnen wij je helpen met het opstellen van een plan dat zowel effectief als haalbaar is.

Wat is remarketing?

Remarketing is een online marketingtechniek waarbij je advertenties richt op mensen die al eens je website hebben bezocht maar toen niets hebben gekocht of een andere actie hebben uitgevoerd. Het idee is om deze mensen terug naar je site te krijgen zodat ze alsnog een aankoop doen of een formulier invullen.

Dit werkt door een klein stukje code, een 'cookie', op hun computer te plaatsen tijdens hun eerste bezoek. Als deze bezoekers dan andere websites bezoeken die deel uitmaken van hetzelfde advertentienetwerk, zoals het Google Display Netwerk, kunnen jouw advertenties aan hen getoond worden. Dit helpt om je merk in hun gedachten te houden en vergroot de kans dat ze terugkeren en converteren.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

 

Deze klanten maken wij altijd bekend

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.