Vormgeving bedrijfsidentiteit

Gebruik jij je logo in je social media posts? Komen jouw huisstijlkleuren terug in de website? Of maak jij gebruik van een custom e-mailhandtekening? Allemaal voorbeelden van design!

Design gaat verder dan een mooie website of een logo. Het bepaalt hoe jouw bedrijf zich visueel presenteert naar de buitenwereld. Onze vormgevers denken graag samen met jou na over jouw bedrijfsidentiteit en de vormgeving hiervan. 

Vertel mij meer
 

Jonge vrouw die Altijd Bekend visitekaartjes voorhoudt

Grafisch ontwerp

Heb jij een nieuw bedrijf of wil je jouw bedrijfsidentiteit opnieuw vormgeven? Bij Altijd Bekend heb je de mogelijkheid om een compleet nieuwe huisstijl te laten ontwerpen. Van visitekaartjes en flyers tot logo's en e-mailhandtekeningen. Je kan het zo gek niet bedenken en wij ontwerpen het!

Of het nu gaat om een complete huisstijl of slechts een specifiek onderdeel. Het wordt naar jouw smaak ontworpen en wij geven gaandeweg graag advies. Verder zorgen we ervoor dat alles tot in detail voor jou geregeld wordt. Van de grafische vormgeving tot aan het eventueel laten drukken van het ontwerp.

Webdesign

Onderschat de kracht van een goede website niet!  Een website is vaak de kern van het bedrijf. Je doelgroep kan via jouw website informatie verkrijgen, een aankoop doen en/of contact met jou opnemen. Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat je website volledig in de stijl van jouw bedrijf wordt vormgegeven.  

Samen met jou bekijken we graag de mogelijkheden voor een goede website. Van standaard templates tot volledig op maat ontworpen, de opties zijn eindeloos! Onze vormgevers gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Online marketing expert


Een greep uit onze diensten

Altijd tevreden: