Kom hoger in Google te staan

Staat de website van jouw concurrent hoger in Google dan jouw website? Weten jouw klanten je maar niet te vinden via de zoekmachines? Zonde! Onze zoekmachineoptimalisatie specialisten zorgen dat je gevonden wordt in Google en Bing.

 ALTIJD vindbaar op internet
ALTIJD uitgevoerd door experts
ALTIJD online groei
 ALTIJD bekend

Meer informatie over SEO aanvragen

Online vindbaar worden

Wij helpen elke MKB'er om online gevonden te worden, met zoekmachine optimalisatie op maat! Het maakt niet uit of je website nu al redelijk vindbaar is of juist totaal niet, samen maken we een groeiplan dat werkt voor jouw bedrijf.

Waarom zou je alles zelf doen? Laat je SEO uitbesteden bij Altijd Bekend!

Nu SEO uitbesteden

Dennie van Herwijnen

Nieuwe klanten weten ons makkelijker te vinden en dat was toch echt wel het belangrijkste doel.

Dennie van Herwijnen Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Expert in SEO

Onze marketingexperts houden altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van marketing en zoekmachineoptimalisatie. Je behaalt natuurlijk de beste resultaten door de nieuwste technieken te gebruiken.

Elke dag een stukje beter, zo behalen we de beste resultaten voor onze klanten!

 

Groeien op de lange termijn

Hoger komen in Google, zonder te betalen per klik? SEO is een continu proces, waarmee je na verloop van tijd goed gaat scoren op je belangrijkste zoektermen. Het voordeel is dat een klik volledig gratis is.

Bij ons krijg je geen gladde verkooppraatjes en worden je geen gouden bergen beloofd. Wat we wél doen is mooie resultaten behalen, die we op transparante wijze rapporteren. Wij leggen je graag uit hoe wij werken en vooral ook wat wij precies voor je gaan doen.

Wil jij ook gevonden worden in Google?

Nu vindbaar worden in Google

Waarom zoekmachineoptimalisatie uitbesteden bij Altijd Bekend?

Onze experts helpen je van A tot Z. We hebben aantoonbaar goede resultaten gehaald bij onze klanten, die we graag aan je laten zien.

Om goed gevonden worden in Google is het belangrijk om te beginnen met een goede strategie. Zo starten we altijd met een nulmeting en een zoektermenonderzoek, zodat we de basis kunnen leggen voor een goede vindbaarheid. Vervolgens optimaliseren we je website, herschrijven we teksten, meten we de prestaties, monitoren we de posities in Google en rapporteren we de voortgang. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Gaan wij samen de uitdaging aan om altijd bekend te worden bij je doelgroep?

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Vraag de gratis SEO check aan

Ben je benieuwd naar de vindbaarheid van jouw website? Vraag dan nu de gratis SEO check aan! In deze check spitten we je website door op de meest voorkomende SEO fouten.

Wat krijg je?

Een gratis rapportage
Scan aan de hand van 96 kwaliteitscriteria
Persoonlijke toelichting

Nu SEO check aanvragen

 

Dit zeggen klanten over ons

Administratiekantoor

Slootweg Consultancy

★★★★★

“Vooral de persoonlijke touch vinden we prettig. We hebben echt het idee dat ze in goede oplossingen denken en het niet alleen om het geld doen.”

Wandelspeciaalzaak

Van Herwijnen

★★★★★

"Dankzij Altijd Bekend is onze website logischer qua indeling en vooral ook beter vindbaar geworden. Nieuwe klanten weten ons makkelijker te vinden."

Maak er ook een succes van

Jouw succesverhaal hier?

★★★★★

Benieuwd hoe we jouw vragen omzetten naar een succesverhaal?

Veelgestelde vragen
 

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Een onmisbaar onderdeel in jouw marketingmix! Het doel van SEO is om de website dusdanig goed te structureren en van goede content te voorzien, dat Google het goed begrijpt. Dat is een mix van goede teksten en technische optimalisaties.

Kunnen jullie nummer 1 posities garanderen?

Nee! En geen enkele partij kan dat écht garanderen. Je bent namelijk altijd afhankelijk van je concurrentie én van Google. Wat we wél kunnen beloven is dat we een goed plan maken en de kennis hebben om je steeds beter vindbaar te maken. Geen gouden bergen, wel gouden resultaten.

 

Wanneer zie ik de eerste resultaten van SEO?

Dat is sterk afhankelijk van de concurrentie en hoe vaak Google je website indexeert. Op zoektermen met weinig concurrentie is het mogelijk om al binnen enkele weken goede resultaten te halen. Voor de moeilijkere termen kan het maanden tot jaren duren om de felbegeerde nummer 1 positie te behalen. Wil je een specifieker antwoord? Geen probleem, vul dan het contactformulier in en benoem op welke zoekterm je gevonden wilt worden.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje .

Deze klanten maken wij altijd bekend

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Op een andere manier altijd bekend worden?

Haal alles uit Google

SEO

Verdien je advertenties terug

SEA

Altijd op de radar bij je doelgroep

Social media