E-mailmarketing uitbesteden

E-mailmarketing is één van de meest effectieve marketingmiddelen. Wij zorgen dat je doelgroep de juiste boodschap op het juiste moment hoort, dankzij e-mail automation.

 ALTIJD met een strategie
ALTIJD een oplossing
ALTIJD persoonlijk contact
 ALTIJD bekend

E-mailmarketing aanvragen

E-mailmarketing uitbesteden

Waarom zou je zelf aan de slag gaan met het versturen van mails, als onze marketingexperts klaar staan om je te helpen? Wij nemen dit gedeelte van je marketingmix compleet uit handen.

Dit gaan wij voor je doen:

  • Een e-mailmarketing strategie opstellen
  • Een lijst met contactpersonen opstellen en laten groeien
  • Een hoger percentage mensen die jouw mails openen realiseren
  • Meer bezoekers naar je website sturen
  • Goede analyses en concrete verbetervoorstellen sturen
Tamara Jansen

Ik had gelijk het idee dat we dit moesten doen. Jullie hebben de expertise in huis, beschikken over korte lijnen en zijn laagdrempelig.

Tamara Jansen ServicepuntXL

E-mail automation

Door e-mailmarketing programma's als Spotler en Laposta zorgen we dat je e-mails automatisch verzonden worden.

Zo stuur je bijvoorbeeld automatisch een gepersonaliseerde mail met een kortingsbon voor iemand zijn of haar verjaardag. Of je stuurt een persoon die het winkelwagentje verlaat een herinneringsmail. E-mail automation software maakt het allemaal mogelijk!

E-mailmarketing uitbesteden

Keiharde cijfers

Wij verbeteren continu je e-mailcampagnes op basis van keiharde cijfers. Statistieken zoals een open-rate en doorklikratio gebruiken we om je campagnes steeds weer ietsjes beter te maken. We testen regelmatig meerdere varianten van een mail, zodat we kunnen analyseren wat wél werkt en wat juist niet werkt.

Waarom e-mailmarketing uitbesteden bij Altijd Bekend?

Onze experts weten alles van e-mailmarketing. We denken graag met je mee, ook met de andere stappen van je marketingactiviteiten. We schrijven bijvoorbeeld ook whitepapers en maken we prachtige websites, zodat mensen zich kunnen inschrijven op je mailinglijst. Op die manier ontzorgen we je volledig.

Zie ons als je marketingafdeling op afstand. Jij hebt het idee, wij doen de uitvoering. Alle taken gooi je lekker over de schutting, waarna wij het op professionele wijze uitvoeren.

Dennis Kleijn
Partner & strategisch expert
0793333030

Download ons whitepaper

In ons kosteloze whitepaper 'Verhoog de impact van e-mailmarketing' beschrijven we de voor- en nadelen van e-mailmarketing. Ook geven we jou een stappenplan voor een succesvolle nieuwsbrief.

Door het lezen van het whitepaper leer je:

Wat e-mail automation is
Hoe je zelf een goede nieuwsbrief schrijft
Wat de valkuilen zijn van e-mailmarketing

Vraag het whitepaper aan

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Waarom e-mailmarketing uitbesteden?

E-mailmarketing uitbesteden biedt kansen die veel bedrijven over het hoofd zien. Vaak beschikken organisaties over een e-mailbestand waar ze weinig mee doen. Ze gebruiken de e-mailadressen überhaupt niet of zetten de gegevens niet effectief in. Zonde! E-mailmarketing is namelijk nog steeds één van de meest effectieve middelen.

Is e-mailmarketing AVG-proof?

 Ja, wij houden namelijk veel rekening met online privacy en de relevante wetgeving. Wij gebruiken het programma Spotler, die volledig is. Data wordt enkel op Europese servers opgeslagen.

Welke programma's gebruiken jullie?

Wij gebruiken LaPosta, Mailchimp en Spotler.

 

 

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Deze klanten maken we altijd bekend

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.