SEO specialist inhuren

Wil jij hoger scoren in Google? Beter gevonden worden door jouw doelgroep? SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Een onmisbaar onderdeel in jouw marketingmix! Wanneer je online gevonden wordt door de doelgroep kan je immers verkopen of leads genereren.

Maar hoe zorg je ervoor dat het Google algoritme jou een hogere plaats in de zoekmachineresultaten toekent? Een goede SEO-strategie en uitvoering doen het werk. Door jouw website technisch goed in te richten, sterke content te schrijven en jouw doelgroep relevante informatie te bieden, kom je hoger in Google. De juiste strategie verschilt echter per branche en doelgroep. SEO uitbesteden kan daarom een slimme keus zijn!

Vertel mij meer
 

SEO toepassen

Zoekmachineoptimalisatie gaat veel verder dan alleen goede content schrijven (ontdek 10 gouden SEO tips). Er moet onderzoek gedaan worden naar de juiste keywords of zoektermen. Aan de hand van het zoektermenonderzoek kunnen er namelijk geoptimaliseerde SEO teksten geschreven worden. Daarnaast kun je onderscheid maken in on-page SEO en off-page SEO. 

• On-page SEO gaat over het optimaliseren van onder andere titels, URL-structuren en de paginasnelheid. 
• Off-page SEO focust zich op het vergroten van de autoriteit van de website door middel van backlinks.

SEO uitbesteden: werkwijze

Kies je ervoor om SEO uit te besteden? Dan kijken we samen naar de beste SEO strategie voor jouw organisatie. We bespreken jouw doelgroep, welke informatie zij zoeken en op welke zoektermen jij gevonden wilt worden. Op basis van deze input vervolgen wij de analyse. We kijken onder andere naar het volume van bepaalde zoektermen en voeren een Google ranking check uit. Hieruit volgt een advies met concrete actiepunten. Met dit strategische plan gaan we aan de slag om de gewenste doelen te realiseren. 

Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? Lees dan de klantverhalen van Servicepunt XL en Lansingermeer.
 

Zoekmachineoptimalisatie kosten

SEO focust zich op het behalen van een zo hoog mogelijke organische (niet-betaalde) positie in Google. Zoekmachine adverteren (SEA) focust zich daarentegen op het behalen van de best getoonde advertentieplek (betaald).

Toch zitten er ook kosten verbonden aan SEO. Het kost immers tijd en moeite om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Heb jij geen idee hoe je dit zelf aanpakt? Geen zorgen, onze experts maken jouw website SEO proof! SEO uitbesteden kan al vanaf €500,- excl. BTW. Interesse? Neem dan gerust contact op!

Vraag een kosteloze SEO check aan

Wil jij aan de slag met SEO, maar weet je niet hoe? Begin met het aanvragen van de Altijd Bekend SEO check! Met deze check analyseren we jouw website op de basis SEO punten. Zijn de meta tag beschrijvingen ingevuld? Werken alle linkjes? Zijn de title tags correct en niet te lang (of te kort)? Op deze en nog meer vragen krijg jij antwoord met deze SEO check. 

Vraag de SEO check aan

Ik zorg dat je gevonden wordt


Een greep uit onze diensten

Altijd tevreden: