Jouw marketingafdeling op afstand, maar toch dichtbij.

Altijd al een volledig marketingteam tot je beschikking willen hebben? Dat kan, ook als MKB'er!

Wij zijn Altijd Bekend, een full-service marketingbureau in Zoetermeer. En met full-service bedoelen we ook écht full-service. Voor elke tak van sport hebben we een expert in huis. Hoger komen in Google? Hebben we iemand voor. Winstgevende advertenties op social media? Onze advertising expert is al bezig om een plan te maken. Een website die voldoet aan alle moderne eisen? Ons developersteam gaat al je verwachtingen overtreffen!

Marketing, maar dan uitgevoerd door mensen met verstand van zaken! Maken wij jouw bedrijf ook altijd bekend?

Ik wil samenwerken met Altijd Bekend

Eerst het doel, dan het middel

Veel ondernemers starten direct met het marketingmiddel:

"We moeten hoger komen in Google"
"We moeten iets doen met TikTok"

Wij doen altijd eerst een stapje terug. Waar is jouw bedrijf goed in? Welk probleem heeft de doelgroep en hoe los jij dat op? Welke informatie wil de doelgroep horen? Pas als we antwoord op deze vragen (en meer) hebben, koppelen we daar het geschikte marketingmiddel aan. Effectieve marketing begint namelijk altijd met een goed plan. Met losse flodders schieten is zonde van de tijd en het geld.

Bekijk marketingstrategie

Een team vol experts

Marketing is een zeer breed vakgebied. Een enkeling kan nooit alles goed doen. Voor het schrijven van creatieve teksten heb je hele andere vaardigheden en competenties nodig dan voor het analyseren van data met Google Analytics.

Daarom hebben wij een expert voor elk vakgebied. Zo weet je zeker dat je marketing professioneel wordt uitgevoerd, door iemand met verstand van zaken.

Bekijk het team

Een vast contactpersoon

Bij een marketingsamenwerking krijg je altijd een vast contactpersoon toegewezen. Daar kan je altijd terecht met al je vragen, opmerkingen en wensen.

Schiet er opeens een idee te binnen? Mooi, je stuurt het gewoon door naar je contactpersoon! Via Whatsapp of e-mail. Of je belt gewoon even. Wij zitten elke werkdag voor je klaar.

De contactpersoon verdeelt alle taken vervolgens weer binnen ons team. De terugkoppeling van de resultaten? Dat verloopt uiteraard weer via je contactpersoon.

Meten is weten

Marketing moet je natuurlijk wel wat opbrengen. Het moet meer geld opleveren dan dat het kost.

Om dat in kaart te brengen maken we altijd een duidelijke rapportage. Via je eigen gepersonaliseerde dashboard krijg je onder andere te zien hoeveel bezoekers er op je website gekomen zijn, welke marketingmiddelen voor de meeste omzet zorgen, hoeveel tijd bezoekers gemiddeld op je website doorbrengen en nog veel meer.

Ons doel is om altijd transparant te zijn in wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen. Dat werkt wel zo fijn voor jou.

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.