Partner toevoegen aan Meta Business Suite

In onderstaande slides staat stapsgewijs uitgelegd hoe je ons toevoegt als partner aan je Meta Business Suite account. Op deze manier krijgen wij toegang tot je social media statistieken en kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren.

Bekijk de instructies

Instructies toevoegen van Altijd Bekend als partner

Swipe naar links of druk op het bolletje onderaan om naar de volgende stap te gaan.

Stappenplan instructies

Ga naar de Meta Business Suite website en log in met je bedrijfsaccount.

Stap 1: Eenmaal ingelogd, ga naar de "instellingen" links onderin het scherm in het menu.

Stap 2: Er verschijnt nu een scherm met een menu aan de linkerkant. Klik op "partners", dat staat onder "gebruikers".

Stap 3: Om een partner toe te voegen klik je op de blauwe knop "toevoegen". Kies bij de twee opties voor de optie "een partner toegang geven tot je bedrijfsmiddelen".

Stap 4: Vul de gekregen bedrijfs-ID in van Altijd Bekend en klik op "volgende".

Stap 5: Vul de overige benodigde informatie in en klik op de knop "toevoegen" om Altijd Bekend aan je Meta Business Suite account toe te voegen.

Stap 6: Als Altijd Bekend succesvol is toegevoegd, verschijnt dit in de lijst binnen je Meta Business Suite account.

Geef Altijd Bekend toegang tot de middelen in het Meta account

Stap 1: Bij Gebruikers > Partners klik je op Altijd Bekend.

Stap 2: Klik op "Deel bedrijfsmiddelen" onder het tabje "Bedrijfsmiddelen die je deelt".

Stap 3: Er verschijnt een pop-up. Hier selecteer je de beschikbare middelen. Waaronder de Facebook pagina, Instagram pagina, (als die er zijn) advertentieaccount, domeinen, conversies en pixels.