Search Console koppelen

In onderstaande slides staat stapsgewijs uitgelegd hoe je ons toevoegt als beheerder aan je Search Console account. Op deze manier krijgen wij toegang tot informatie over hoe jouw website functioneert en kunnen wij de werkzaamheden beter uitvoeren.

Bekijk de instructies

Instructies toevoegen van Altijd Bekend als beheerder

Swipe naar links of druk op het bolletje onderaan om naar de volgende stap te gaan.

Stappenplan instructies

Ga naar Google Search Console en log in met je bedrijfsgegevens.

Stap 1: Je ziet nu het overzicht, oftewel de homepage. Klik linksonder op "instellingen".

Stap 2: Je zit nu in de instellingen van jouw account. Klik nu op "gebruikers en rechten".

Stap 3: Klik nu op de blauwe knop "gebruiker toevoegen".

Stap 4: Vul samenwerken@altijdbekend.nl in en geef volledige rechten.