Website laten maken in Zoetermeer?

Een website is van cruciaal belang voor jouw organisatie in Zoetermeer. Maar behaal je wel de beoogde resultaten? Wordt jouw website goed gevonden in de zoekresultaten van Google? Biedt jouw site de bezoekers de informatie die ze zoeken, of ervaren ze juist een hoge mate van frustratie en vertrekken ze snel?

Bij Altijd Bekend, gevestigd in Zoetermeer, zijn onze deskundigen voortdurend bezig met het optimaliseren van jouw website, zodat deze naadloos aansluit op de doelstellingen van jouw organisatie in Zoetermeer. We nemen de verantwoordelijkheid voor het bouwen van jouw website en zorgen er tevens voor dat deze aantrekkelijk is voor bezoekers. Onze jarenlange ervaring in zowel webontwikkeling en marketing draagt bij aan dit succes!

Offerte voor website aanvragen

Een op maat gemaakte professionele website in Zoetermeer

Sinds 2005 zijn we actief in het bouwen van websites vanuit ons kantoor in Zoetermeer. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om met vertrouwen te zeggen dat we in staat zijn om een indrukwekkende website te creëren. Dit wordt bevestigd door de positieve feedback van onze tevreden klanten.

Wil je profiteren van onze uitgebreide expertise om een prachtige website voor jouw bedrijf te realiseren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens een adviesgesprek nemen we graag al jouw wensen door, waarna we een vrijblijvende offerte voor je opstellen.

Adviesgesprek aanvragen

Geschikt voor elk apparaat

Of het nu gaat om een mobiele telefoon, tablet of desktopcomputer, jouw website is niet alleen visueel aantrekkelijk op alle apparaten, maar presteert ook optimaal op elk platform! Dankzij de integratie van geavanceerde technologieën en doordacht ontwerp straalt jouw website op ieder apparaat!

Een responsieve website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook van essentieel belang voor een optimale zichtbaarheid in Google.

Bekijk ons portfolio

Eenvoudig in beheer

We begrijpen dat je niet voor elke kleine aanpassing aan je website constant afhankelijk wilt zijn van telefonisch contact of e-mails voor hulp. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken! Het doorvoeren van kleine wijzigingen op onze website is eenvoudig, omdat ons systeem buitengewoon gebruiksvriendelijk is.

We maken gebruik van het Django CMS, een uiterst veilig, snel en schaalbaar systeem waarmee je moeiteloos nieuwe functies kunt toevoegen. Bijna alles is mogelijk! Mocht je toch nog assistentie nodig hebben, geen zorgen. Ons supportteam in Zoetermeer staat op alle werkdagen paraat om je te helpen!

Adviesgesprek aanvragen

Pagina's aanpassen in Django is lekker eenvoudig. Geen code, geen jargon, geen onoverzichtelijke menu's. Ook niet-developers kunnen hiermee werken.

Jorrit Rensen Marketeer bij Altijd Bekend

Altijd beschikbaar voor al jouw vragen

Heb je moeite om een video te uploaden? Misschien ben je even vergeten hoe je metateksten moet aanpassen? Maak je geen zorgen, ons team in Zoetermeer staat op alle werkdagen tot jouw beschikking!

Voor al jouw vragen kun je bij ons terecht. Je hebt de vrijheid om ons te bellen als je onmiddellijk een oplossing nodig hebt of je kunt ons een e-mail sturen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Goede hosting en onderhoud

Een kwalitatieve website verdient eveneens hoogwaardige hosting. Immers, onder een Ferrari plaats je geen goedkope banden. Onze hostingdiensten zijn snel, veilig en betrouwbaar. Bovendien verzorgen wij het onderhoud van jouw website in Zoetermeer. Hierdoor blijft je website veilig, zowel nu als in de komende jaren.

Het voordeel van het afnemen van deze diensten bij ons is onze efficiënte aanpak. We zijn niet langer afhankelijk van externe partijen, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen. Deze tijd hoeven we niet aan jou door te berekenen.

Ik wil een professionele website laten maken in Zoetermeer!

Dit zeggen klanten over ons

Veelgestelde vragen
 

Wat kost het om een website te laten maken in Zoetermeer?

Onze prijzen voor het maken van websites beginnen vanaf € 2.500 euro. We hebben echter ook projecten afgerond met kosten van meer dan € 100.000. De uiteindelijke prijs is volledig afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften. Om een duidelijk beeld te krijgen, raden we je aan om een vrijblijvende afspraak met ons te maken. Tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Zoetermeer brengen we jouw wensen in kaart en op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op.

Op basis van welk systeem maken jullie websites in Zoetermeer?

We maken gebruik van Django, een uiterst snel, veilig en schaalbaar systeem. Als je op maat gemaakte applicaties nodig hebt, is dat geen enkel probleem, want we zijn graag bereid deze voor je te ontwikkelen. Django is een bijzonder robuust framework dat door talloze bedrijven wordt gebruikt. Wist je bijvoorbeeld dat Instagram is gebouwd met behulp van Django?

Maken jullie mijn website ook vindbaar?

Zeker! Diensten die wij uitvoeren zijn SEO, Google Ads, e-mailmarketing, data-analyse en nog veel meer. Wij geloven echter meer in langdurige samenwerkingen, waar we beginnen met een goede strategie. Hoe dat in z'n werk gaat? Bekijk daarvoor de pagina over marketingstrategie.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons gerust een mailtje

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.