Altijd op de hoogte met onze webinars

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste marketingontwikkelingen, tools en mogelijkheden? In onze webinars praten wij je graag bij. Deelname is geheel kosteloos! Bekijk hieronder een overzicht van onze eerstvolgende webinars. Welke ga jij volgen?

Tip: wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van geplande webinars? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!


Blijf op de hoogte met onze marketing updates!

Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de spannende wereld van marketing?

In onze kosteloze webinar word je binnen een half uur bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van marketing. Marketingexperts Marjolein en Jorrit vertellen je alles wat je echt móet weten. Van het verdwijnen van de swipe-up functie van Instagram tot de gevolgen van de Google Core Update. 

Ieder kwartaal wordt deze webinar gevuld met nieuwe updates. Zo ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

"De webinar was fijn! Er was ruimte voor persoonlijke aandacht en de vragen werden snel beantwoord. Ook vond ik het fijn dat er twee moderators waren. De presentator en nog een collega van jullie. Soms vind ik het namelijk vervelend om de vraag openbaar in een chat te zetten. Je wilt de trainer niet onnodig onderbreken." - Desiree de Mooij, Communicatieadviseur bij 

Nog even op een rijtje:

Onderwerp: Marketing kwartaal updates
Spreker: Marjolein Vielvoije & Jorrit Rensen
Datum: 18 november 2021
Tijdstip: 10:00 uur

Kun je er niet bij zijn, maar wil je toch niets missen? Schrijf je alsnog in en ontvang na afloop van het webinar de replay!

Meld je nu aan!


Webinar agenda:

Converteren met content

Datum: Donderdag 23 december
Tijd: 10:00 uur
Sprekers: Dion & Jorrit

Meld je nu aan!

Werven van personeel

Datum: Donderdag 20 januari 2022
Tijd: 10:00 uur
Sprekers: Dennis & Jorrit

Meld je nu aan!

Altijd tevreden: