Waarom LinkedIn uitbesteden een goed idee is

Een heel goed idee, LinkedIn uitbesteden aan mensen die de ins en outs kennen. Want LinkedIn is veel meer dan alleen het platform waar je een profiel aanmaakt om je een andere baan wil. LinkedIn is ook:

  • een platform waar jij je expertise kunt laten zien door middel van consistent content te plaatsen
  • doelgroepen bereiken die via andere kanalen moeilijker te bereiken zijn
  • advertenties super gericht targetten waardoor de kwaliteit van leads en sollicitanten toeneemt
  • een platform met gratis interessante features, zoals trainingsvideo's

Kortom, een kanaal waarop jij jezelf goed als werkgever kunt profileren en ook een kanaal waarin je leads kunt aantrekken.

Bekijk ons social media aanbod

vrijdag 7 juli 2023

Aanhaken tijdens de verzadigde arbeidsmarkt?

LinkedIn was altijd al een belangrijk platform voor recruiters en werkzoekenden, maar heeft de afgelopen jaren ook al bewezen veel meer dan dat te zijn. Met een stijgend aantal dagelijks terugkerende gebruikers een social media platform waar je niet meer omheen kunt.

Naast bedrijven die vacatures delen, mensen die werk zoeken en recruiters die kandidaten benaderen zien we nu ook dat er veel meer persoonlijke verhalen gedeeld worden. Waarschijnlijk staat ook jouw feed vol met succesverhalen van ondernemers en ervaringen over het werken vanuit een tropisch oord.

De overtreffende trend blijft zakelijk van onderwerp, maar met een persoonlijker randje. Ook beschikt LinkedIn nu over (gratis) trainingsvideo’s en mogelijkheden om jezelf nog beter in de picture te zetten. Zowel als bedrijf, organisatie en persoon.

Waarom is LinkedIn het platform voor de B2B?

LinkedIn is een platform dat zich richt op professionele connecties en zakelijke relaties. Het stelt bedrijven en professionals in staat om een netwerk op te bouwen en contact te leggen met andere professionals en bedrijven binnen hun branche. Dit biedt waardevolle mogelijkheden voor B2B-bedrijven om potentiële klanten, partners en leveranciers te vinden. Een collega of zakenrelatie voeg je niet zo snel toe op Facebook of Instagram, terwijl het op LinkedIn ontzettend gangbaar is om mensen te volgen die wellicht interessant zijn als prospect of om op een andere manier een netwerk op te bouwen.

Van LinkedIn uitbesteden naar resultaat

Resultaat halen met het uitbesteden van LinkedIn? Of je nu vacatures hebt waar je de juiste mensen voor zoekt of je een jouw diensten meer bekendheid wilt geven, onze marketeers geven invulling aan jouw knelpunten om deze via het juiste kanaal om te zetten in leads. LinkedIn uitbesteden is bijvoorbeeld een goed idee wanneer je een strak arbeidscommunicatie plan op wilt zetten, je organisatie op de kaart wilt zetten of wilt weten welke woorden mensen zoeken als ze op zoek zijn naar een vergelijkbare vacature.

Altijd Bekend voor jouw LinkedIn marketing

Weet jij de ideale lengte van een LinkedIn post? Weet je eigenlijk waarom je mensen tagt en hoe je dat optimaal kunt inzetten? Wist je misschien dat je gratis een vacature kunt plaatsen? Zomaar voorbeelden van trucjes die het platform biedt waar wij sterk op inzetten ten goede van jouw organisatie. Wil je scoren op de zakelijke markt?

Bekijk naar ons social media aanbod