Je bent niet goed bekend met marketing?

Je wilt graag verder groeien en hiervoor wil je (actiever) marketing gaan inzetten. Hoe pak je dit aan? Waar moet je allemaal aan denken? Altijd Bekend helpt je graag op weg!

Wij helpen je graag op gang


Altijd Bekend in marketing
 

Strategie

Achter succesvolle marketingcampagnes zit een contentstrategie. Wat wil je realiseren en welke doelgroep wil je bereiken? Welke informatie moet de doelgroep ontvangen en via welk middel ga je dit doen? Essentiele informatie om resultaat te halen. Op basis hiervan maken we een contentplanning.

Voortgang

Mooie plannen maken is een goede start. Helaas zien we in de praktijk dat door de waan van dag de geplande acties niet worden verricht. Als partner blijven graag als procesbewaker betrokken bij jouw marketing. Zie ons als een stok achter de deur en als sparringspartner om jou het hele jaar scherp en geïnformeerd te houden.

Analyseren

Je wilt graag weten wat het effect van jouw huidige marketingmiddelen is. Altijd Bekend helpt je de resultaten inzichtelijk te maken zodat we deze kunnen analyseren. Op basis van de analyse worden de campagnes geoptimaliseerd of gestopt.

Trainen

De marketingkennis in de organisatie moet omhoog. De experts van Altijd Bekend dragen hun kennis graag over. Met praktische trainingen (één op één of in groepsverband) leren wij de medewerkers succesvolle campagnes in te zetten. Voor tussentijdse vragen kunnen ze altijd met ons contact opnemen.

Specialistische kennis

Voor een MKB-er is het bijna onmogelijk om alle marketingkennis is huis te hebben. Sommige kennis is zo specifiek of is slechts incidenteele nodig waardoor het interessanter kan zijn om dit uit te besteden. De experts van Altijd Bekend zetten hun kennis graag in op het moment dat jij het nodig hebt.

Samenwerking

Marketing levert een bijdrage in het realiseren van de doelstellingen van bijvoorbeeld HR en Sales. Een goede samenwerking tussen deze afdelingen is belangrijk. Altijd Bekend brengt deze afdelingen voor je samen.


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van Marketing. Bewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie, bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

We denken graag met je mee

 

Altijd tevreden: