Ook als het even tegenzit..

We zijn er allemaal mee bezig, het corona virus. Naast de ongemakken van thuiswerken, dichte scholen en lege supermarkten heeft dit virus voor veel ondernemers enorme gevolgen. Klanten blijven weg en de omzet loopt terug. Ondernemers zoeken naar andere ‘verdienmodellen’ en manieren om (potentiële) klanten te bereiken en te bedienen.

Maar wat kan ik doen?

Dat verschilt natuurlijk per bedrijf. Waar de een behoefte heeft aan een plan, wil de ander bijvoorbeeld weten hoe facebook adverteren werkt. Dit wordt echt maatwerk.

Altijd Bekend helpt graag!

Vanuit marketingbureau Altijd Bekend willen wij de lokale ondernemers met bovenstaande vraag helpen. Wij begrijpen hoe groot de impact van het corona virus op de maatschappij, en dus ook de ondernemers is. Daarom willen wij een deel van onze marketing en sales kennis kosteloos ter beschikking stellen je te helpen. Wij denken met je mee!

Wat wij voor je willen doen

Per ondernemer stellen wij 2 uur (kosteloos) van onze marketing en salesexpertise ter beschikking. Je kunt ons benaderen op samenwerken@altijdbekend.nl of 079-3333030. Na de intake bepalen we samen hoe deze 2 uur wordt ingezet.

Hoe werkt dat?

  1. Neem contact op met Altijd Bekend
  2. We doen een korte telefonische en schriftelijke intake
  3. Na de intake besluiten we samen waar jou mee gaan helpen
  4. We plannen de besproken zaken in, inclusief terugkoppeling

Mail ons gewoon!  Bel ons op!

Altijd tevreden: