Goede marketing voor iedereen

Een MKB organisatie heeft vaak hele goede ideeën of diensten. Helaas ontbreekt het vaak aan tijd, kennis en budget om dit ook aan de man te brengen. Met de huidige marketingmiddelen en -tools is het voor elke organisatie mogelijk om aan marketing te doen. Altijd Bekend vindt dat elke organisatie, klein of groot, moet kunnen profiteren van deze mogelijkheden.

Neem contact op

Kennis en capaciteit op maat

Altijd Bekend helpt bedrijven bij de strategie, uitvoering en monitoring van de marketingactiviteiten. Van e-mailmarketing tot adverteren en van social media marketing tot zoekmachine optimalisatie (SEO). Bekijk wat we op marketinggebied allemaal te bieden hebben op onze diensten pagina.

Natuurlijk begrijpen we dat het aangaan van een samenwerking ook spannend kan zijn! We gaan graag samen met jou in gesprek over de mogelijkheden. Tijdens dit gespek maken we een plan op maat speciaal afgestemd op jouw doelen en wensen. Zo ben je verzekerd van een fijne samenwerking op maat!

Vraag een sparsessie aan

Samenwerken loont

Iedere klant is anders, dat beseffen we maar al te goed. Per situatie bekijken wij daarom welke inspanningen Altijd Bekend verricht en wat de klant zelf kan doen.

Deze samenwerking vertalen wij ook intern door. Door de inzet van junior medewerkers in combinatie met seniors kunnen wij scherpe prijzen hanteren en de junior een groeipad in zijn carrière bieden. Bij een goede samenwerking groeien er drie partijen.

Benieuwd hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Neem dan eens een kijkje op onze klantverhalen pagina.


Samen vormen wij jouw complete marketingafdeling

Bij Altijd Bekend heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebieden en expertises. Denk bijvoorbeeld aan strategische marketing, het bouwen van websites, projectmanagement, grafische vormgeving of content creatie. Wanneer je al die expertises samenvoegt, ontstaat er een complete marketingafdeling die toegespitst kan worden op jouw unieke wensen en behoeften. Klik op de foto's en leer ons team beter kennen!

Wil je ook bij ons team horen? Wij hebben een aantal vacatures voor enthousiaste marketeers.

Marjolein Vielvoije

Online marketing expert

Eline Lelieveld

Marketeer & projectmanager

Matthijs van der Harst

Webdeveloper

Raymond Tijhaar

Research & Development

Wouter Klein Heerenbrink

Maatwerk software

Thomas Dontje

Online marketeer

Lars Blommers

Sales manager

Jorrit Rensen

SEO expert

Dennis Kleijn

Strategisch expert

Dión Burer

Technisch consultant

Annet Verdoorn

SEO expert

Kim Elverding

Recruitment en Social Media marketeer


SEBO logo (sociaal economisch betrokken onderneming)

MVO

Altijd Bekend vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers en creëren elk jaar meerdere stageplekken. Altijd Bekend zet zich actief in voor sociale en maatschappelijke projecten binnen de gemeente Zoetermeer. Het MVO-beleid van de Fluxility groep (waar Altijd Bekend onderdeel van is)  is de laatste jaren beloond met het ontvangen van het SEBO keurmerk.


Marketing bureau van Zoetermeer en in de regio

Onze klanten komen veelal uit de regio, bijvoorbeeld uit Den Haag, Berkel en Rodenrijs, Rijswijk, Leiden, Delft en natuurlijk Zoetermeer. We zetten ons lokaal in voor de MKB-ers en maatschappelijke organisaties. Zo zijn we bijvoorbeeld actief in diverse Zoetermeerse ondernemers bijeenkomsten. We hechten waarde aan een goede samenwerking waarbij we nauw contact houden met onze klanten en partners in de regio. 

Altijd tevreden: