Goede marketing voor iedereen!

Een MKB organisatie heeft vaak hele goede ideeën of diensten. Helaas ontbreekt het vaak aan tijd, kennis en budget om dit ook aan de man te brengen. Met de huidige marketingmiddelen en -tools is het voor elke organisatie mogelijk om aan marketing te doen. Altijd Bekend vindt dat elke organisatie, klein of groot, moet kunnen profiteren van deze mogelijkheden.

Speciaal voor jou hebben we een marketingpliot, een laagdrempelige manier om de meerwaarde van Altijd Bekend te ervaren. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om te horen hoe we te werk gaan.

Informatie marketingpilot

Als marketingpartner leveren wij kennis en capaciteit op maat.

Elke klant is anders en wij bekijken per situatie welke inspanningen Altijd Bekend verricht en wat de klant zelf kan doen. Deze samenwerking vertalen wij ook intern door. Door de inzet van junior medewerkers in combinatie met seniors kunnen wij scherpe prijzen hanteren en de junior een groeipad in zijn carrière bieden. Bij een goede samenwerking groeien er drie partijen.


Samen vormen wij jouw gehele marketingafdeling. 

De medewerkers van Altijd Bekend staan voor jou klaar. Iedereen heeft zijn eigen aandachtsgebieden en expertise. Samen zijn we jouw gehele marketingafdeling:  jouw kennis over de markt en onze marketingkennis en -capactiteit. 

Shauny Brinkel

Marketeer

Dion Burer

Marketeer

Wouter Klein Heerenbrink

Maatwerk en koppelingen

Raymond Tijhaar

R & D

Matthijs van der Harst

Webdeveloper

Laura Bakker

Designer

Lars Blommers

Marketeer

Jelmer Groeneveld

Developer

Jeffrey de Lange

Koppelingen en CRM

Jeandre Melaria

Developer

Dennis Kleijn

Marketeer

Marjolein Vielvoije

Marketeer

Eline Lelieveld

Marketeer


MVO

Altijd Bekend vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Wij investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers en creëren elk jaar meerdere stageplekken. Altijd Bekend zet zich actief in voor sociale en maatschappelijke projecten binnen de gemeente Zoetermeer. Het MVO-beleid van de Fluxility groep (waar Altijd Bekend onderdeel van is)  is de laatste jaren beloond met het ontvangen van het SEBO keurmerk.

 

Altijd tevreden: