Man die naar een whiteboard kijkt

Alles begint met je strategie

Voordat we aan de slag gaan brengen we samen in kaart hoe jouw ideale medewerker eruit ziet. Op basis daarvan bepalen onze experts welke marketingkanalen geschikt zijn om precies die mensen te werven.

Elke doelgroep heeft unieke karakteristieken en moet daarom op een andere manier gevonden en aangesproken worden. Zo zal je bij het werven van een universitair geschoolde bedrijfseconoom een andere vorm van communicatie moeten gebruiken dan bij een praktisch opgeleide timmerman.

Niet alleen jij hebt een zoekvraag, jouw ideale medewerker natuurlijk ook! Door de juiste Employer Branding zetten we jou neer als de ideale werkgever.

Wil jij eindelijk die vacatures kunnen vervullen? Neem dan nu contact op.

Maak nu een persoonlijke afspraak!

Persoon die tekst schrijft op laptop

De perfecte vacaturetekst

Je vacaturetekst is een essentieel middel om nieuwe medewerkers te vinden. Een slechte tekst zorgt er namelijk voor dat werkzoekenden afhaken. Daarom moet je vacaturetekst perfect zijn voordat we gaan beginnen met adverteren.

Kan je tekst beter? Dan herschrijven we deze tot een perfecte vacaturetekst. Is de tekst al goed? Ook goed, dan gaan we door naar de volgende stap.

Whiteboard met marketingtermen

Op zoek naar je medewerkers

Nu gaan we aan de slag met adverteren, (her)schrijven van teksten en/of je website optimaliseren voor Google. Als plan A onverhoopt niet blijkt te werken, gaan we door naar plan B. Net zolang tot het gewenste resultaat bereikt is.

 

Eindelijk die vacatures vervullen?

Laat Altijd Bekend je verder helpen

 

De juiste marketing voor iedereen!

Altijd tevreden: