Personeel werven

Wist je dat er tegenwoordig meer vacatures dan werkzoekenden zijn? Nog nooit was het zo moeilijk om aan goed personeel te komen. De concurrentiestrijd is moordend. Tijd om er tussenuit te springen!

Altijd Bekend zorgt dat toekomstige werknemers jou weten te vinden. We optimaliseren je vacatureteksten, zorgen voor een geweldige employer branding, maken een recruitment website, adverteren op online platformen als Instagram en LinkedIn, maken wervende video’s en nog veel meer!

Nu personeelswerving uitbesteden

Pakkende vacatureteksten laten schrijven

Een medewerker vinden begint bij een goede vacaturetekst. Maar zijn deze bij jou wel in orde?

Wij schrijven pakkende vacatureteksten, waarbij we goed rekening houden met de wensen van de werkzoekende. Bijvoorbeeld door het taalgebruik af stemmen op niveau en leeftijd.

Door onze ervaring weten we welke elementen simpelweg onmisbaar zijn voor een goede vacaturetekst. En welke teksten er juist voor zorgen dat de lezer afhaakt en verder zoekt.

Pakkende vacatureteksten laten schrijven

Geweldige employer branding

Welke uitstraling heb jij als werkgever? Hebben werkzoekenden een goed beeld van jou als werkgever, of vinden ze je imago juist stoffig?

Door een goede employer branding, oftewel de uitstraling die jij hebt als werkgever, trek je sneller nieuwe medewerkers aan. Zij willen immers weten bij wie ze aan de slag gaan.

Wij helpen jouw bedrijf aan een geweldige uitstraling. Bijvoorbeeld door het maken van foto’s en video’s. Of we renoveren je website door verhalen van je huidige medewerkers toe te voegen.

Ik wil geweldige employer branding

‘Werken bij’ website laten maken

Heb je vaker openstaande vacatures? Een ‘werken bij’ website biedt de oplossing! Deze website is er puur op gericht om nieuwe medewerkers te werven.

Op deze website staan je openstaande vacatures, maar ook content als verhalen van je medewerkers. Video’s doen het altijd goed, omdat sollicitanten dan een goed beeld krijgen van jouw bedrijf. Zij willen natuurlijk weten waar ze straks aan de slag gaan!

Recruitment website laten maken

Social media marketing

Je hebt pakkende vacatureteksten, je employer branding is in orde en je recruitment website staat inmiddels online. Nu is het tijd om sollicitanten te vinden!

Op social media plaatsen we je content zoals vacatureteksten en video's, zodat werkzoekenden dit te zien krijgen. Ook maken we pakkende advertenties, waarin we heel specifiek jouw doelgroep targeten.

Social media marketing uitbesteden

Waarom medewerkers laten werven door Altijd Bekend?

Altijd Bekend zorgt dat nieuwe medewerkers jou weten te vinden! Daarbij zijn we jouw recruitmentafdeling op afstand. Wij ontzorgen je van A tot Z. Al je wensen, ideëen en taken gooi je lekker over de schutting. Wij pakken ze op en zorgen dat ze op professionele wijze worden uitegevoerd.

Voor alle taken hebben we een expert, die precies weet hoe je het marketingmiddel perfect kan inzetten. Maar geen zorgen, je hebt slechts één contactpersoon waar je met al je vragen en wensen terecht kan.

Vind nieuwe medewerkers

 

Kom je ook op de koffie?

Vul je gegevens in om een inspiratiesessie aan te vragen.