De weg naar jouw persoonlijke marketingplan 

Veel bedrijven weten dat ze marketing nodig hebben. Doelen zoals de naamsbekendheid vergroten, meer omzet behalen of snel ingevulde vacatures komen vaak voor in organisaties. Het ontbreekt echter vaak aan (specifieke) marketingkennis, tijd of mankracht om dit goed in te zetten. Altijd Bekend is er om je te helpen en te ondersteunen! Met onze marketingpilot kun je op een laagdrempelige manier de meerwaarde van Altijd Bekend ervaren. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen om te horen hoe we te werk gaan.

Kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking horen we graag wat meer over jou en het bedrijf. Waar zet het bedrijf zich voor in, welke doelen streven jullie na en tegen welke knelpunten loop je aan? Wij vertellen op onze beurt graag wat Altijd Bekend doet en hoe we jou kunnen helpen. Dit kan onder het genot van een kop koffie op ons kantoor in Zoetermeer, maar we komen uiteraard ook graag naar jou toe.

1. Contentstrategiesessie

De marketingpilot begint altijd met het formuleren van de contentstrategie. Het doel van deze intensieve, tweedelige sessie is om terug te gaan naar de basis en actief na te denken over het bedrijf. Wat zijn je doelen? Hoe ziet je doelgroep eruit? Welke informatiebehoefte hebben zij? Bij het vinden van de antwoorden op deze en andere vragen word je bijgestaan door een van onze marketingexperts.
 

2. Marketingplan op maat

Alle stappen van de strategiesessie worden uitgewerkt in een overzichtelijk en op maat gemaakt marketingplan. In dit plan adviseren we over de in te zetten marketingmiddelen voor de komende periode en worden de besproken punten omgezet in concrete acties. Daarnaast biedt het marketingplan de basis voor toekomstige marketingacties.

3. Uitgevoerd door experts

Na de uitwerking van het marketingplan stelt Altijd Bekend maandelijks 2 vaste dagdelen marketingcapaciteit beschikbaar. In deze uren gaan onze marketing experts aan de slag met de uitvoer van de benoemde actiepunten. Of het nu gaat om een SEO-strategie, nieuwe website of social media campagne, wij hebben voor al jouw marketing uitdagingen een specialist in huis.
 

4. Evalueren en vooruitkijken

Tijdens de marketingpilot laten we je ook zien wat jouw investering in marketing je oplevert. We monitoren de resultaten van de verrichtte marketingacties en leggen deze voor aan de klant. Hierdoor krijgt jouw organisatie meer inzicht in de kracht (ROI) van marketing!

Tegen het eind van de marketingpilot blikken we samen terug op de samenwerking en de resultaten. Ook bekijken we met jou of en op welke manier de samenwerking wordt voortgezet. Er wordt een vast maandbedrag afgesproken op basis van de gewenste werkzaamheden.

Pilot voorwaarden

 • We trappen de pilot af met een tweedelige strategiesessie.
   
 • Daarna gaan we voor een periode van 4 maanden, 2 vaste dagdelen per maand voor je aan het werk.
   
 • Investering: € 1.750* exclusief BTW (normaal tarief: € 2.925).
   
 • *Eventueel advertentiebudget is niet bij de prijs inbegrepen.
   
 • Het bijkopen van andere diensten is mogelijk tegen ons normale tarief. Neem voor meer informatie contact op!

Afspraak maken

Online marketing expert

Altijd tevreden: