Jouw marketing expert op afstand

Benieuwd wat marketing voor jou kan betekenen? Maar ontbreekt het nog aan de juiste marketingkennis en/of mankracht? Altijd Bekend helpt je als marketing expert graag op weg! Met onze diverse specialismes vormen wij jouw complete marketingafdeling op afstand. Ervaar het zelf met onze 4 maanden durende marketingpilot.

Kennismaking

Voordat de marketingpilot van start gaat, staan wij onder het genot van een kop koffie graag even stil bij de persoon achter het bedrijf. Wat is jouw rol binnen het bedrijf, tegen welke knelpunten loop je aan en nog belangrijker: waar kunnen wij je mee helpen? Op basis van deze informatie koppelen we jou aan jouw persoonlijke marketing expert binnen Altijd Bekend. 
 

1. Strategiesessie

De marketingpilot begint vervolgens met het doorlopen van de contentstrategie. In deze uitgebreide, tweedelige sessie dagen we jou uit om actief na te denken over het bedrijf. Wat zijn je doelen? Wie is je doelgroep? Op welke informatie zitten zij te wachten? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op deze en andere vragen.

2. Marketingplan op maat

Het resultaat van de contentstrategiesessie is een persoonlijk en op maat gemaakt marketingplan. Een plan waarin onze experts de besproken punten omzetten in concrete acties. Daarnaast biedt dit document de basis voor toekomstige marketingacties: een plan waar je mee vooruit kunt!
 

3. Uitvoering door experts

Jouw persoonlijke marketing expert zorgt ervoor dat de beschreven actiepunten juist uitgevoerd worden. Of het nu gaat om een social media advertentie, e-mailcampagne of SEO strategie, wij hebben alle specialiteiten onder één dak. Altijd Bekend stelt 2 vaste dagdelen marketingcapaciteit per maand beschikbaar. 

4. Evalueren en vooruitkijken

Uiteindelijk streven we een gezamenlijk doel na: resultaten behalen met marketing. Gedurende de pilot houden wij het effect van de verrichtte marketingacties nauw in de gaten. Hierdoor krijgt jouw organisatie meer inzicht in de kracht (ROI) van marketing!

Tegen het eind van de pilot wordt er gezamenlijk teruggeblikt op het partnerschap en de resultaten. We bekijken samen met jou of en hoe de samenwerking wordt voortgezet. Op basis van de te verrichtten werkzaamheden wordt een vast maandbedrag afgesproken.
 

Pilot voorwaarden

 • We trappen de pilot af met een tweedelige strategiesessie.
   
 • Daarna gaan we voor een periode van 4 maanden, 2 vaste dagdelen per maand voor je aan het werk.
   
 • Investering: € 1.750* exclusief BTW (normaal tarief: € 2.925).
   
 • *Eventueel advertentiebudget is niet bij de prijs inbegrepen.
   
 • Het bijkopen van andere diensten is mogelijk tegen ons normale tarief. Neem voor meer informatie contact op!
Afspraak maken

De juiste marketing voor iedereen!

Altijd tevreden: