Marketing advies op maat

Marketing biedt oneindig veel mogelijkheden. Elke organisatie heeft zijn eigen doelen, doelgroep en boodschap. Daardoor ziet het ideale marketingplan er voor elke organisatie anders uit. Altijd Bekend geeft organisaties marketing advies op maat. Samen stellen we de juiste contentstrategie voor jouw bedrijf op. Ook tijdens de uitvoer van deze strategie blijven wij graag als sparringpartner betrokken. Wil je de meerwaarde van Altijd Bekend op een laagdrempelige manier ervaren? Probeer dan onze marketingpilot uit!

Kennismaking

Om je te kunnen voorzien van het juiste marketing advies, leren we jou en het bedrijf graag eerst beter kennen. Waar sta je als bedrijf voor, wat zijn je doelen en hoe kunnen we jou helpen om die doelen te behalen? Onder het genot van een kop koffie vertellen wij op onze beurt natuurlijk graag wat Altijd Bekend te bieden heeft. Dit gesprek kan plaatsvinden op ons kantoor in Zoetermeer of we komen naar jou toe.

1. Contentstrategiesessie

We trappen de marketingpilot officieel af met het formuleren van de contentstrategie. Deze intensieve, tweedelige sessie wordt door veel ondernemers ervaren als een ware eyeopener. Door terug te gaan naar de basis, dagen we je uit om actief na te denken over het bedrijf. Wat zijn je doelen? Wie hoop je te bereiken? Welke middelen kunnen we daarvoor inzetten? Samen formuleren we de antwoorden op deze en andere vragen.
 

2. Adviserend marketingplan

Met de verzamelde informatie zijn wij in staat om op maat gemaakt marketing advies te leveren. Onze marketing specialisten schrijven daarom een marketingplan voor je uit met concrete actiepunten. Dit plan dient naast de huidige situatie ook een lange-termijndoel. Het biedt houvast voor toekomstige marketingacties.
 

3. Uitgevoerd door specialisten

Onze experts vervullen tijdens de uitvoer van het marketingplan ook een adviserende rol. Of het nu gaat om een nieuwe website, e-mailcampagne of advertentie, Altijd Bekend is jouw aanspreekpunt voor alles omtrent marketing. Gedurende de marketingpilot zetten wij per maand 2 vaste dagdelen marketingcapaciteit in. 

4. Evalueren en vervolgstappen

Tijdens de marketingpilot houden wij de resultaten van de marketingacties nauw in de gaten. We maken de resultaten inzichtelijk en leggen deze voor aan de klant. Door met elkaar te sparren evalueren we de plannen en schaven deze tijdig bij.

Samen blikken we tegen het einde van de marketingpilot terug op de samenwerking en de behaalde resultaten. Zetten we de samenwerking voort en zo ja, op welke manier? Dat is aan jou. Mochten we de samenwerking voortzetten, dan wordt er op basis van de werkzaamheden een vast maandbedrag afgesproken.

Pilot voorwaarden

 • We trappen de pilot af met een tweedelige strategiesessie.
   
 • Daarna gaan we voor een periode van 4 maanden, 2 vaste dagdelen per maand voor je aan het werk.
   
 • Investering: € 1.750* exclusief BTW (normaal tarief: € 2.925).
   
 • *Eventueel advertentiebudget is niet bij de prijs inbegrepen.
   
 • Het bijkopen van andere diensten is mogelijk tegen ons normale tarief. Neem voor meer informatie contact op!
Afspraak maken

Marketeer & projectmanager

Altijd tevreden: