Doelen meetbaar maken

Investeren in je bedrijf doe je niet zomaar. Vaak maak je deze keus omdat je een doel voor ogen hebt; omdat je wilt groeien. Altijd Bekend helpt je door meetbare doelen te formuleren, marketingacties uit te voeren en de resultaten in kaart te brengen. Zo ontdek jij de voordelen van je investering en kun je ervaren wat marketing voor jou kan betekenen. Probeer het uit met onze 4 maanden durende marketingpilot!

Kennismaking

Voordat we beginnen met de marketingpilot, leren we jou en het bedrijf graag wat beter kennen. Onder het genot van een kop koffie bespreken we wat jouw rol is binnen het bedrijf, welke doelen je voor ogen hebt en hoe Altijd Bekend jou daarbij kan helpen. Samen zorgen we ervoor dat de gewenste resultaten worden behaald. 
 

1. Contentstrategie

De eerste stap binnen de marketingpilot is het doorlopen van de contentstrategie. We trappen deze tweedelige sessie af door meetbare doelen te formuleren. Vervolgens gaan we onder andere in op de doelgroep, de informatiebehoefte van de doelgroep en de marketingmiddelen die we daarvoor in kunnen zetten. Gedurende de sessies dagen we jou uit om actief na te denken over het bedrijf.
 

2. Concrete actiepunten

Onze marketingexperts vormen alle verzamelde input vervolgens om tot een op maat gemaakt marketingplan. De gestelde doelen worden onderbouwt met analyses en uitgewerkt tot concrete actiepunten. Het uitgebreide document biedt daarnaast ook houvast voor toekomstige marketingacties: een plan waar je op kunt bouwen!

3. Uitvoer door professionals

Altijd Bekend zorgt ervoor dat de beschreven actiepunten uitgevoerd worden en bijdragen aan het resultaat. Of het nu gaat om een Google advertentie, social media contentkalender of zoekmachineoptimalisatie, bij Altijd Bekend vind je alle specialismes onder één dak. Wij stellen tijdens de marketingpilot 2 vaste dagdelen per maand aan marketingcapaciteit beschikbaar.
 

4. Evalueren en vervolgstappen

Doelen meetbaar maken en resultaat behalen met marketing: dat is waar het allemaal om draait. Tijdens de marketingpilot monitoren wij de resultaten van de verrichtte marketingacties en maken deze inzichtelijk. Hierdoor krijgt jouw organisatie meer inzicht in wat marketing kan opleveren. 

Als de marketingpilot bijna verstreken is, blikken we gezamenlijk terug op de samenwerking en de behaalde resultaten. Samen bekijken we of de samenwerking wordt voortgezet en op welke manier we deze gaan invullen. Op basis van de gewenste werkzaamheden wordt er een vast maandbedrag afgesproken.
 

Pilot voorwaarden

 • We trappen de pilot af met een tweedelige strategiesessie.
   
 • Daarna gaan we voor een periode van 4 maanden, 2 vaste dagdelen per maand voor je aan het werk.
   
 • Investering: € 1.750* exclusief BTW (normaal tarief: € 2.925).
   
 • *Eventueel advertentiebudget is niet bij de prijs inbegrepen.
   
 • Het bijkopen van andere diensten is mogelijk tegen ons normale tarief. Neem voor meer informatie contact op!
Bel ons voor een afspraak

Marketeer & content expert

Altijd tevreden: