Altijd een goede website

De website van jouw bedrijf moet passen bij jouw diensten of producten, je doelgroep aanspreken en bezoekers omzetten in klanten. Een professionele website is, naast jouw online visitekaartje, ook de manier om gericht nieuwe klanten te trekken. Een goede website maker vertaalt jouw wensen in een aantrekkelijke maar bovenal succesvolle website. 

Ons team van gespecialiseerde marketeers maakt websites voor ondernemers die online zichtbaar willen zijn met een sterke, gebruiksvriendelijke website. We kunnen jou dan ook alles vertellen over bijvoorbeeld zoekmachinemarketing, online adverteren en branding. 

Zorgen dat jouw nieuwe website hoger in Google komt? Wij staan Altijd voor je klaar. Je nieuwe website is alvast zo ingesteld dat we alle data netjes kunnen meten en jouw posities in Google kunnen tracken. Want een website laten maken is fijn, een website die goed gevonden wordt is een must en een website die de bezoekers omzet naar klanten is waar we het echt voor doen. 

Offerte aanvragen?

Jongeman die zich op de webpagina van Altijd Bekend bevindt


Deze partijen gingen je voor: Stadshart Zoetermeer, TWOC, Hopman & SchreuderTPM Groep en vele anderen! 

Onze website garanties

Om een succesvolle website neer te zetten, moet er aan een aantal belangrijke zaken voldaan worden. Met onze website garanties zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal presteert:

1 - Snelheid. Door de opbouw van de website, instellingen in de website en de functies binnen de website, is jouw website super snel geladen. Nooit meer wachten dus voordat jouw bezoekers alle rijke content kunnen lezen.

2 - Veiligheid. Natuurlijk wordt jouw website beveiligd met een SSL certificaat. Noodzakelijk voor een betrouwbare website.

3 - Responsiveness. Jouw website is op alle apparaten goed toonbaar: desktop, mobiel en tablet. Geen problemen meer met scrollen of afbeeldingen die niet goed geladen worden.
 

4 - Vindbaarheid. Wil jij als ondernemer met jouw website bovenaan in Google komen te staan? Gedurende de opbouw van de website wordt hier rekening mee gehouden. De volledige website voldoet aan de technische eisen voor een Google indexatie. 

5 - Gebruiksvriendelijkheid. Naast dat de website snel en makkelijk te gebruiken is door jouw website bezoeker, kan jij ook makkelijk te werk gaan in jouw eigen CMS omgeving. Van nieuwe pagina’s aanmaken tot teksten veranderen en linkjes toevoegen. Je kan het allemaal zelf! Ik wil meer weten over het CMS

6 - CMS-training. Om goed van start te gaan met jouw nieuwe website, krijg je van onze experts een CMS training. Zij leren je om te gaan met jouw website, de do’s en de don’ts en staan klaar voor al jouw vragen!

Vraag een kosteloze website check aan

Ben jij benieuwd hoe jouw website scoort op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid? Vraag een kosteloze website check aan bij Altijd Bekend. Wij voorzien jou van een analyse op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Is mijn website responsive? Wat is de laadsnelheid van mijn website? Is mijn website veilig te gebruiken? Op deze en meer vragen krijg je antwoord met deze website check!

Vraag de website check aan

Een greep uit onze websites:

Marketeer & projectmanager


Een greep uit onze overige diensten

Altijd tevreden: