Altijd een goede website

Als ondernemer kun je tegenwoordig niet meer zonder een website. Het is jouw digitale visitekaartje. (Potentiële) klanten vinden op jouw website exact waar de organisatie voor staat en wat je te bieden hebt. Ook kan een website dienen als webshop of bijvoorbeeld voor het aanvragen van offertes.

Sluit jouw website niet meer aan bij jouw doelstellingen? Of wil jij je website eens in een nieuw jasje steken? Altijd Bekend regelt het voor je! Met een team van experts bespreken we jouw wensen voor een website. We geven graag advies en denken graag met jou mee om jouw wensen om te zetten in resultaten.

Offerte aanvragen?

Jongeman die zich op de webpagina van Altijd Bekend bevindt


Deze partijen gingen je voor: Lansingermeer, TWOC, Hopman & SchreuderTPM Groep en vele anderen! 

Onze website garanties

Om een succesvolle website neer te zetten, moet er aan een aantal belangrijke zaken voldaan worden. Met onze website garanties zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal presteert:

1 - Snelheid. Door de opbouw van de website, instellingen in de website en de functies binnen de website, is jouw website super snel geladen. Nooit meer wachten dus voordat jouw bezoekers alle rijke content kunnen lezen.

2 - Veiligheid. Natuurlijk wordt jouw website beveiligd met een SSL certificaat. Noodzakelijk voor een betrouwbare website.

3 - Responsiveness. Jouw website is op alle apparaten goed toonbaar: desktop, mobiel en tablet. Geen problemen meer met scrollen of afbeeldingen die niet goed geladen worden.
 

4 - Vindbaarheid. Wil jij als ondernemer met jouw website bovenaan in Google komen te staan? Gedurende de opbouw van de website wordt hier rekening mee gehouden. De volledige website voldoet aan de technische eisen voor een Google indexatie. 

5 - Gebruiksvriendelijkheid. Naast dat de website snel en makkelijk te gebruiken is door jouw website bezoeker, kan jij ook makkelijk te werk gaan in jouw eigen CMS omgeving. Van nieuwe pagina’s aanmaken tot teksten veranderen en linkjes toevoegen. Je kan het allemaal zelf!

6 - CMS-training. Om goed van start te gaan met jouw nieuwe website, krijg je van onze experts een CMS training. Zij leren je om te gaan met jouw website, de do’s en de don’ts en staan klaar voor al jouw vragen!

Vraag een kosteloze website check aan

Ben jij benieuwd hoe jouw website scoort op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid? Vraag een kosteloze website check aan bij Altijd Bekend. Wij voorzien jou van een analyse op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Is mijn website responsive? Wat is de laadsnelheid van mijn website? Is mijn website veilig te gebruiken? Op deze en meer vragen krijg je antwoord met deze website check!

Vraag de website check aan

Marketeer & projectmanager


Een greep uit onze overige diensten

Altijd tevreden: