E-mailmarketing, zo doe je dat!

E-mails, nieuwsbrieven, een aanbieding, jouw mailbox zit er vast vol mee! Maar hoeveel van deze e-mails lees jij? Welke e-mails open jij wel en welke blijven liggen? E-mailmarketing draait om welke informatie jouw doelgroep interessant vindt en graag ontvangt via de e-mail. Succesvolle e-mailmarketing kan alleen als jij analyses maakt van eerdere mailings en jouw doelgroep stuurt wat zij daadwerkelijk willen lezen. Wil jij dat jouw doelgroep je nieuwsbrief wel opent? Ga aan de slag met e-mailmarketing!

Vertel mij meer

Jonge vrouw is bezig op het e-mail automation platform Spotler


Meer weten over e-mailmarketing? In onze whitepaper 'Verhoog de impact van e-mailmarketing' beschrijven we o.a. de voor- en nadelen. Ook geven we jou een stappenplan voor een succesvolle nieuwsbrief. Download 'm hier!

Alles-in-1: strategie, content en analyses

Altijd Bekend kan jou op het gebied van e-mailmarketing op meerdere vlakken bijstaan. Indien gewenst, starten we met het maken van een strategie. Door middel van een contentstrategiesessie achterhalen we wie jouw doelgroep is, welke content zij willen lezen en waarom. Zo hebben jouw e-mailmarketing inspanningen automatisch een grotere kans van slagen.

Vervolgens komen we aan bij het contentcreatie proces. Van het op maat maken van e-mailtemplates tot het schrijven van converterende teksten, onze experts staan voor je klaar. Wij hebben veel ervaring met de e-mailmarketing software van Mailchimp en onze partner Spotler. Ook met andere e-mailmarketing programma's helpen we jou graag verder.

Maar daar blijft het niet bij. Achteraf helpen we jou natuurlijk graag bij het analyseren van jouw mailings. We brengen de resultaten in kaart en sturen hier gaandeweg op bij. Samen zetten we e-mailmarketing in om jouw doelstellingen te behalen!

Vraag een kosteloze adviessessie aan

Weet jij nog niet of e-mailmarketing iets voor jou is? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of heb je vragen over e-mailmarketing programma's? Vraag een kosteloze adviessessie aan met een e-mailmarketing expert!

Vraag een kosteloze adviessessie aan

Marketeer & projectmanager


Een greep uit onze overige diensten

Altijd tevreden: