Start met een contentstrategie

Wil je graag structuur aan je content geven, in lijn met jouw doelstellingen? Vind je het lastig om in te schatten wat jouw doelgroep aanspreekt? Of heb je van alles geprobeerd, maar blijven nieuwe klanten weg? Ga met ons een contentstrategie sessie aan!

Een strategiesessie zorgt voor houvast, maar ook voor nieuwe ideeën. Een andere blik op de situatie, weer terug naar de kern van jouw bedrijf. In twee intensieve sessies dagen we jou uit om actief na te denken over jouw onderneming. Want heel eerlijk: hoe vaak maak jij tijd vrij om over jouw onderneming na te denken? Gedurende de sessies houden wij de rode draad vast en stellen we kritische vragen. Daarnaast krijg je van ons advies over de beste aanpak! Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? 

Lees het klantverhaal van Corpus Activum
 

Man en vrouw die samen werken aan een interactieve contentstrategie sessie

Voordelen contentstrategie

Een contentstrategie sessie heeft een tal van voordelen. Naast een hoop nieuwe inzichten eindig je de sessie met:
1. Duidelijke doelen waar gericht naartoe gewerkt kan worden.
2. Diepere inkijk in jouw doelgroep: wat willen zij van jou horen?
3. Advies over de juiste middelen voor jouw marketing.
4. Structuur: je kunt vooruit werken, niets meer last minute dus.
5. Grip op de situatie en op jouw onderneming. 
6. Meer dan genoeg ideeën: je zit voorlopig niet meer met je handen in het haar.

Je ontvangt deze waardevolle inzichten en concrete plannen gebundeld in één document. Zie het als een op maat gemaakt marketingplan, speciaal voor jou! Nog niet overtuigd? Ontdek het belang van een contentstrategie.

Sparren met marketingexperts

Naast het houden van een contentstrategie sessie, kun je met de experts van Altijd Bekend ook sparsessies inplannen. Wil jij sparren over een specifieke campagne? Of heb je een doel en weet je niet hoe je die het beste kunt aanvliegen? Onze experts helpen jou graag weer op weg!

Ook na het bepalen van de strategie staat Altijd Bekend voor je klaar. Van social media en e-mailmarketing tot aan adverteren en design. We helpen je alle mooie ideeën uit de contentstrategie of sparsessies om te zetten in concrete taken. Deze taken voeren we voor jou uit en we bewaken de resultaten.

Meer weten? Neem contact op!

De juiste marketing voor iedereen!


Een greep uit onze overige diensten

Altijd tevreden: